|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια μπορειτε να μου προτεινετε καποια?
|
|
||||
|
||||
![]()
compact η dslr?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε μια compact που σου λένε τα παιδιά γιατί και γω που δεν έχω ιδέα πήρα τα Χριστούγεννα μια dslr canon eos 1200d και μου φαίνεται λίγο βουνό .
ευτιχως που ηρθε ένας φίλος φωτογράφος μου έδειξε 5 πράγματα και κάτι έγινε αλλά και πάλι θέλει ρυθμίσεις να κάνεις πριν βγάλεις φώτο . αν είναι να την έχεις στο Auto πάρε compact τότε. για τα ενυδρεία από τι είδα βάζουν ευρυγωνιους φακούς αλλά ξεφεύγουν σε τιμη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λεμοναδα θετε?
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- τελικα πηρα κομπακτ αυτην εδω http://www.sony.gr/electronics/cyber...mpact/dsc-h300 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 27-04-16 στις 12:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό η νέα μηχανή. Θα συμφωνήσω και εγώ, αν το θέλεις άπλα στο αυτόματο να δουλεύει η μηχανή, θα σε καλύψει μια compact άνετα. Η DSLR είναι για να την παίζεις συνεχεία και με τους φακούς και με τις ρυθμίσεις της. Δεν είναι για όλους δυστυχώς μια DSLR.
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι η φωτογραφικη που πηρες.
λιγο μεγαλη για κομπακτ(για τα γουστα μου-αλλα αυτα γουστα ειναι)παιξε μαζι της και θα δεις μεγαλη βελτιωση. καλοριζικη και καλες φωτογραφισεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά η αλήθεια είναι οτι και με αυτη πελαγωσα τώρα που να επερνα και την αλλη.τις ειχα διπλα διπλα αν δεν ειχαμε μιλήσει εδω θα ειχα πάρει την αλλη
------------------------- Μη με βρίσετε αλλα ξενερωσα και πήγα την αλλαξα και πηρα αυτηπου ελεγα στν αρχη.μου αρεσε πολυ.θα κανω και κανα σεμινάριο..ελπιζω να τα καταφέρω. . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 27-04-16 στις 18:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλοριζικη!!Ειπα να σε γλυτωσω απ τα εξοδα αλλα τα ηθελες χαχαχ καλα να παθεις!!Προσπαθησε στην αρχη να RTFM (read the fu@#ing manual ) να παρεις μια ιδεα..Η φωτογραφια ειναι κολλημα και μολις πατησες την κολλα
![]() Aν βρεις σεμιναριο και εχει σημειωσεις να με θυμηθεις ![]() Καλες φωτογραφισεις!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nikon d3000 | nikosn | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 18-09-13 17:09 |
nikon d3000 | ραφαηλ10 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 39 | 18-11-11 19:04 |
Nikon D3100 με VR 18-55 vs Nikon D90 με VR 18-200 | Crazy_Beaver | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 10 | 21-04-11 22:48 |
nikon | rawnerve | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 11 | 27-02-11 11:16 |
nikon d40 | tsiro | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 12-04-08 12:05 |