|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει οριο ηλικιας σε αλλαγη χρωματος..ουτε ειναι στανταρ οτι θα αλλαξουν.
Μπορουν να αλλαζουν χρωμα εως και το τελος της ζωης τους. Τα δικα μου ειναι 5 ετων και ακομα αλλαζουν χρωματα. Στην φωτο φαινεται σαν χτυπημα η αλλαγη λεπιων.. Αλλα νομιζω καπου γδαρθηκε...θα επανελθει ομως. |
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο που θα μπορούσε να το γδάρει είναι κάποιες πέτρες λάβας που έχω στο ενυδρείο. Αν κατάφερε να χτυπήσει εκεί...
Πάντως ξαναλέω, αν καταφέρουν να αλλάξουν και δε μείνουν μονόχρωμα όπως είναι τώρα θα είναι σούπερ. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχει κενα αναμεσα στις πετρες, σιγουρα χωθηκε να ψαξει για τροφη και γδαρθηκε.
Κλάσικ.
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις πέτρες λάβας , τα κατάφερε και πολύ μάλιστα, το δικό μου βαράει στη γωνία του φίλτρου που την έχω γυαλοχαρτάρει για να μην είναι κοφτερή, πολλές φορές το εχω δει που του λείπει λέπι. Θα φτιάξει, μην ανησυχείς
|
||||
|
||||
![]()
Η πετρες λαβας ειναι κοφτερες, ειναι πολυ πιθανο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απόπειρα εισαγωγής egeria densa στο ενυδρείο.
Μία μέρα μετά και έμεινε μόνο το κοτσάνι. Απίστευτο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαα Μάνο
Τα χρυσόψαρα είναι πως θα τους κάτσει τώρα αν σου πω πως έβαλα και egeria densa και δεν την έχουν ακουμπήσει τα τέρατα και μεγαλώνει θα το πιστέψεις ;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Tags |
goldfish, juwel rio 180, χρυσόψαρα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
110 λτ χρυσόψαρα | bouldoza | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 22-06-10 20:01 |
Χρυσόψαρα | garfield | Χρυσόψαρα | 42 | 18-02-10 21:18 |
Χρυσόψαρα! | nikkkolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-08-08 21:19 |
Χρυσόψαρα | clean | Χρυσόψαρα | 6 | 20-09-07 16:08 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |