|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Με φωσφορικά και τα νιτρικά το καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι έχει καλή διάφορα! Όσο υπάρχει αλλατι σπίτι σου ω θα έχω ελπίδες να ξέρεις γιατί το λέω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε καλο ειναι να τα λεμε ολα για να προσεχουν οσοι διαβαζουν...!!!
|
|||
|
|||
![]()
Σακη μπραβο ρε φιλε πολυ καλη δουλεια!
Πιστευω οτι ετσι οπως το πας θα βγαλει τρελο χρωμα το ενυδρειο! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Καλά πάει έχεις δίκαιο το χαίρομαι! ελπίζω όχι άλλα λάθη! |
|
||||
|
||||
![]()
απο κοντα ειναι πολυ καλυτερο πολυ καλυτερα χρωματα το αδικουν οι φωτο μπραβο σακη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε Σακη μπραβο ρε φιλε αυτα ειναι!!!
εμ ετσι παει οταν εξοπλιζεις ενα ενυδρειο σωστα και το φροντιζεις καταλιλα τοτε και αυτο φυσαει!!! τι να προτοπω!!! οχι απλα δεν το λυπει τιποτα αλλα εχει και να δανισει κιολας!!! δωσε λιγο χρωμα και απο δω ρε φιλε!!! χαχαχα μπραβο μπραβο και παλι μπραβο!!! και οποσ ξανα ειπα οταν αποφασισεις οτι αυτο το παλιοσκιμμερ ειναι για πεταμα θα χαρω να σε ξεφορτοσω!!! χαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρεμαλια
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σάκη παλιότερα μιλούσα με φίλο και είπα να κάνω μια επένδυση σε τροφές!! φυσικά λόγο ότι τάιζα παραπάνω ανέβηκαν και τα no3 po4 φυσικά το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο κάλο! Ο σωστός εξοπλισμός είναι το άλφα και το ωμέγα! Ακόμα και τώρα θέλω βελτίωση σε κυκλοφορία θέλω πολύ παραπάνω με τα κερατά έχει πέσει πολύ..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |