|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 192L 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 2 ΜΗΝΕΣ 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 26 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ):
7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 22 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 46L/εβδομάδα 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 23/4 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: καθημερινά με flakes της sera 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: πρασίνισμα/θόλωμα νερού ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH:7,6 KH:6 GH:6-7 ΝΗ3 (αμμωνια): ΝΟ2(νιτρώδη):0 ΝΟ3(νιτρικά):50 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ: esha quick test Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: κανένα (οπτικα) 2. ΔΕΡΜΑ: φυσιολογικο 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: νωθρή 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ):φυσιολογικά 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ):φυσιολογικη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? :ναι 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 1 μήνα 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: atvitol 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 15 σταγόνες/ημέρα 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 2 μέρες 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 0 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : οχι 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: (αρχή θεραπείας) 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? : δεν πρόλαβα 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? :όχι 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: 200L είναι ο όγκος και 147 τα καθαρά. Πλεόν νομίζω ότι τουλάχιστον ποσοτικά η ψαροσύνθεση αποκαταστάθηκε μετά από τόσο θανατικό (αστειεύομαι). Είμαι ανοιχτός σε κάθε ιδέα σχετικά με την ψαροσύνθεση απλά οφείλω να ομολογήσω ότι παρασύρθηκα από το σύνδρομο του νέου χομπίστα και αγόραζα ότι μου πρότειναν. Στο pet shop το κατάλαβαν όταν τους είπα ότι το νερό θόλωσε. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστο γκάπυ πολλοι θανατοι | Betalover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 28-09-13 22:45 |
Συνεχιζονται οι θανατοι ακαθεκτοι | sefis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-08-11 14:09 |
ξαφνικοι θανατοι.. | yannakis | Ζωοτόκα | 1 | 24-06-10 21:09 |
Ξαφνικοι θανατοι | IRENE | Ζωοτόκα | 11 | 14-11-06 00:19 |