|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστώ πολύ ρε παιδιά για τις πληροφορίες. Θα διαβάσω προσεχτικά διάφορα θέματα εδω μέσα και πιστεύω να βγάλω άκρη. Το ενυδρείο το έχω περίπου στους 27 βαθμούς. Με αυτή τη θερμοκρασία δεν μπορώ να έχω τα χρυσόψαρα μέσα? Για τα υπολοιπα ψάρια νομίζω είναι καλή η θερμοκρασία. Πειράζει να μην τα διώξω τα χρυσόψαρα και να συνεχίζω να βάζω και άλλα τροπικά ψάρια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλα που με προλάβατε με τα μαχαιρόψαρα. Αν μεγαλώνουν τόσο πολύ θα είχα πρόβλημα. Αν και αυτά που είδα μου φάνηκαν αρκετά διαφορετικά από αυτά στην φωτογραφία. Μήπως υπάρχουν πολλές ποικιλίες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.tsamisaquarium.com/Selide...0albifrons.htm και εδώ: http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=4454 Σε καμία περίπτωση δεν θα το πρότινα για ενυδρείο κάτω των 600 λίτρων με μεγάλο μήκος και φάρδος και μόνο με αρκετά μεγαλόσωμα ψάρια (πχ. Oscar, Citrinelum, Green terror ή μεγάλα Silver Dollar) Τα χρυσόψαρα είναι ψάρια "κρύου νερού" γι'αυτό και στην Ιαπωνία (που έχει ψωφόκρυο!) τα προτιμούν κυρίως για λίμνες, και ιδιαίτερα τα ΚΟΙ... αντέχουν σε θερμοκρασίες απο 4-24 C όχι όμως σε μικρότερες ή μεγαλύτερες για μεγάλα διαστήματα... ![]() Επίσης το "ζούν" αρμονικά, δεν πρέπει να σημαίνει και πολλά σε κανέναν... για να δείς τί θα πεί "σωστή διαβίωση" για ένα ψάρι και να δείς την πραγματική συμπεριφορά του σε σχέση με άλλα ψάρια, ή με ψάρια του ίδιου είδους, θα πρέπει να τους προσφέρεις τις σωστές συνθήκες, απο ΟΛΕΣ τις απόψεις!!! ...και σίγουρα Guppies με Σκαλάρια και Botia, κάθε άλλο παρά καλές συνθήκες είναι... ![]() ![]() ![]() Φιλικά,
|
|||
|
|||
![]()
Ναι φίλε Αποστόλη, αυτά τα μαχαιρόψαρα είδα. Βέβαια ο πωλητής δεν μου είπε τίποτα από αυτά που γράφει το link που μου έδωσες. Ευτυχώς που δεν τα πήρα. Κρίμα γιατί είναι πολύ όμορφα και εχουν φοβερή κίνηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
κι αυτά γίνονται αρκετά μεγάλα και είναι επιθετικά. κι εμένα μου αρέσουν αλλα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζευγάρι Γκάπυ | Celda | Ζωοτόκα | 14 | 06-09-05 09:21 |
γκάπυ που τσακώνονται | Mariel | Ζωοτόκα | 3 | 26-12-04 21:18 |
Τα Betta Splendens γέννησαν! | TTLO | Αναπαραγωγή | 14 | 18-02-04 22:45 |