|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν ακούστηκε, και του έχω στείλει με πμ το κινητό μου,
και τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να του δώσω γιατί θα πρέπει να βάλω μπόλι στα χρυσόψαρα, απέκτησα εγώ πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη, όσα λίτρα θέλεις, διαθέσιμα στο γνωστό σημείο μπροστά από Πετ Σιτι
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Σάκη,
με καλύπτουν τα άλλα 2 ενυδρεία, και ήδη έχω βελτίωση στο θέμα της βιολογίας , και έχω και εγώ πολύ βιολογικό υλικό στα άλλα 2 ενυδρεία, και ευκαιρία να κάνω μια αντικατάσταση στο φυτεμένο, έχω καιρό να δώσω μπόλι, και έχω πάντα έτοιμη και καθαρή ελαφρόπετρα για αντικατάσταση.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τάκη έπαιρνα αναριθμητισμένο αριθμό και έστειλα και sms κιόλας...... Παρόλ'αυτά με μέρα παρά μέρα αλλαγές και καθημερινή δόση prime οι μετρήσεις μου είναι αρκετά καλές. Μόνο ΝΗ34 την δεύτερη μέρα γίνεται λαχανί με PH 8,5 . Σου στέλνω και pm για του λόγου του αληθές .. |
|
|||
|
|||
![]()
Να'μαι πάλι !!!! Καλησπέρα στην παρέα!!!
Εν τάχυ τα νέα του ενυδρείου μου .... Οι μετρήσεις ΝΟ2,ΝΟ34, και ΡΗ είναι σχεδόν τέλειες.. Μόνο το ΡΗ είναι παραπάνω απ'οτι πρέπει.... Βέβαια αυτό συνέβη και με ξεκινώντας με 5απλη δόση prime σε κάθε αλλαγή και σταδιακά μειώθηκε εώς σήμερα που έβαλα την προβλεπόμενη για τα λίτρα μου .. Σκέφτομαι να αλλάξω το φίλτρο μιας και ήρθε η ώρα του νομίζω .... Τις αλλαγές τις κάνω κάθε Σάββατο περίπου 120 λίτρα . Σκουπίζω τον βυθό και αδειάζω 15 λίτρα περίπου. Δημιουργούνται καφέ άλγες στα τζάμια τις οποίες καθαρίζω με ξύστρα τζαμιών κατά την αλλαγή νερού . |
|
|||
|
|||
![]()
Απο την τελευταία αλλαγή νερού και μετά η απόδοση του φίλτρου έχει πέσει στο μισό .
Λέτε να φταίει κάτι απο τα υλικά φιλτραρίσματος ?? Μήπως μπούκωσε ??? Αν το αλλάξω Fluval ή Eheim ??? Μου έχει κάτσει λίγο στραβά απο την αρχή αυτό που έχω και μάλλον σήμερα θα το αντικαταστήσω... |
|
||||
|
||||
![]()
καθάρισε το, πλύνε τα υλικά με νερό ενυδρείου να δεις πως θα τα πάει, απαλό πλύσιμο, δεν χρειάζεται να λάμπει, να φύγουν τα σκουπιδάκια μόνο
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημέρα Φώτη , καθάρισε το όπως σου είπε ο Τάκης
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα καλαθάκια του είναι γεμάτα με άνθρακα-μακαρόνι-υαλοβάμβακα για ενυδρείο.Τα σφουγγαράκια είναι στην θέση τους .
Θα το ανοίξω σε λίγο για καθάρισμα . Πόσο συχνά θα χρειάζεται αυτή η καθαριότητα??? ------------------------- ΑΑΑΑ! Τον υαλοβάμβακα τον αλλάζω ή τον πλένω μόνο ?? ------------------------- Επίσης το ενυδρείο τρέχει ένα μήνα περίπου !!! Λέτε να φταίει που κάνω τις αλλαγές με το φίλτρο???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 12-05-16 στις 08:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|