|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν σου έβγαζε atomizer short δεν σου αλλάξανε πλακέτα, στο καθαρίσανε, το πρόβλημα δεν είναι στη πλακέτα από όσο διάβασα , χαλάει μια φλάτζα/τσιμούχα και βραχυκυκλώνει η μπαταρία
εδώ γίνεται η ζημιά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πατούσα το κουμπί και ήταν νεκρό δεν άναβε τπτ.
Μπορεί να είχε πρόβλημα το κουμπί και να μου είπαν πλάκετα αλλά από ότι είδα το να φτιάξεις το κουμπί δεν είναι τπτ
|
||||
|
||||
![]()
Τακη , ναι οντως ετσι ειναι..
τωρα, απορω πως δεν εχεις φτιαξει ακομα μοντακι ![]() αν θελεις κανε τον εξωτερικο σχεδιασμο και ψαχνω για πλακετες κλπ.. θα το βγαλουμε GAB mod ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() επισης αρχισε να παιζεις και με επισκευασιμο, δεν νοειται αρχημαστορας να παιζει με εργοστασιακους ατμοποιητες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επισκευάζω τους εργοστασιακούς Γιάννη
![]() Όταν έκανα με EGO-C , είχα πάρει φυτίλι από Γερμανία και κράταγα τους ατμοποιητές για μήνες, έκαιγα την αντίσταση, άλλαζα και φιτίλι και τους έκανα καινούριους. Είχα κρατήσει όλους τους παλιούς EGO και έβγαζα το πλέγμα για να βάζω το φιτίλι. Τώρα βαριέμαι και παίρνω τους έτοιμους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ναι , αλλα αλλη φαση ,γευση,χτυπημα και ντουμανι ο επισκευασιμος..
Η αντισταση στηνεται μπαμ μπαμ.. Για οικονομια δεν συζητω.. Μια φορα τον χρονο αγοραζεις συρμα και βαμβακι. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εδω θελω να σταθω και να ομολογησω οτι οταν ειδα οτι δεν εχεις επισκευασιμο Τακη, παραξενευτηκα. Τυπου - Μα καλα... Πως γινεται ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |