|
|
||||
|
||||
![]()
Η αντιβίωση μάλλον Λάμπρο, τη τσάκισε την βιολογία, κάθε μέρα έβαζα Flagyl και Καναμυκίνη, λογικό ακούγεται
|
|||
|
|||
![]()
Τι να σου πω βρε φίλε μου, εγώ πάντως που έβαζα 8 ημέρες Flagyl στην τροφή δεν μέτρησα ποτέ αμμωνία.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 22-04-16 στις 08:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Εβαζες στη τροφή, εγω έβαζα 3 κάψουλες την ημέρα στο ενυδρείο + 11 ml Καναμυκίνη, και παρολο που έκανα πάνω από 60% αλλαγή μέρα παρα μέρα έγινε η ζημιά.
Σήμερα πάω ΙΚΕΑ να πάρω κουτί και μετα Nematol. Θα πάρω ένα 60λιτρο να το έχω γιατί του Κώστα που είναι 120 λίτρα δεν έχω που να το βάλω, είναι πολύ μεγάλο.
|
||||
|
||||
![]()
λογικο με flagyl, γι αυτο ηθελε καραντινα..
υπομονη και κουραγιο Τακη .. |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη nematol σίγουρα έχει στο petsupermarket αν παραγγειλεις από net to πέρνεις 15 απο εκεί 18 ευρώ. Παρε και ενα τηλ στο aquario χαμοστέρνας νομίζω γύρω στα 15 έχει και εκεί.
Καλά κουράγια και ελπίζω να επανέλθει ο γίγαντας!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ
έχω ήδη κάνει παραγγελία στο PetSupermaket στο eshop και σε λίγο θα πάω να το πάρω
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 22-04-16 στις 08:29 |
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικα Τακη μου.
Παντως ρε παιδια δεν ειναι σοκαριστικο, πως κανεις οτι μα οτι μπορεις για να ζουν ομορφα και να ειναι καλα και παρολα αυτα με το παραμικρο κινδυνευουν. Ειναι πραγματικα ευαισθητα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |