|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απιθανο πανο!!!κοαζει γενικα η ειναι ηρεμος?
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστα....μονο 2-3 δεν εχω αναγνωρισει ακομη.όχι δεν ακούγονται οι tinctorius. Και γενικοτερα τα darts δεν κοαζουν όπως οι "κλασσικοι" βατραχοι. Τα leucomelas που εχω (τα μεσαια στην υπογραφη μου) κελαϊδουν σχετικα χαμηλόφωνα (θυμιζουν καναρινι).
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα πράγματα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ώραίο περιβάλλον και ωραία χρώματα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εύγε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο Πάνο και το 2ο τους σπίτι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα Πάνο. Μπράβο.
![]() ![]() ![]() Φοβερά τα βατραχάκια. Είναι δραστήρια κατά την διάρκεια της ημέρας; Τις μπρομέλιες, σε sphagnum moss τις έχεις; Όντως η βανίλια είναι πολύ όμορφο αναρριχητικό φυτό. Αντέχει τόση υγρασία; Μιλάμε για μία φορά την ημέρα ψεκασμό, έτσι δεν είναι; |
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετικό γίνεται, μπράβο!
Θα μπορούσες να μας αναφέρεις ποια φυτά έχεις χρησιμοποιήσει; Ευχαριστώ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |