|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ για αυτο ρωτησα ,πετρες για αφρικανικο εχω πολλες αλλα δεν σκεφτηκα ποτε να βαλω.
![]() ![]() ------------------------- Είμαι απο χτες σε αναζήτηση νεκρου βράχου και αραγωνιτη. Ηθελα να ρωτήσω ποσο πεζουν περιπου οι τιμες και απο που είναι καλυτερα η αγορα απο καταστημα pet shop εδω η μεσω ιντερνετ απο εξωτερικο. εχουμε καποια διευθηνση απο αξιοπιστο καταστημα ειτε εδω ειτε μεσω ιντερνετ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 22-04-16 στις 08:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για βράχο από κατάστημα, προσωπικά εμπιστεύομαι 2 καταστήματα
1. aquariumshop 2. aquario Για τιμές σε βράχο και αραγωνίτη, δες στα site τους Θα σου πω τιμες για ζωντανο βράχο Από χομπίστα θα τον βρεις 5-6 ευρώ το κιλό, από τα ενυδρειακά καταστήματα από 12-14 ευρώ το κιλό! Αραγωνίτη μπορείς να βρεις κι απο πετ σιτι (σε σχετικά καλή τιμή) Σχετικά με την προηγούμενη ερώτηση σου, θα χρειαστείς βακτήρια Κλείσε μύτη πριν το ρίξεις ![]() http://www.petsupermarket.gr/5836/pr...end-473ml.html Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 22-04-16 στις 08:12 |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω βρεί αυτό αλλα δεν ξέρω αν μιλάει για τεμαχιο ή κιλό.
Είναι φτηνό η μου φαινεται; http://www.igna.gr/index.php/eshop/d...f-rocks-detail http://www.igna.gr/index.php/eshop/d...g-chyma-detail |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=andy1976;938926]Εχω βρεί αυτό αλλα δεν ξέρω αν μιλάει για τεμαχιο ή κιλό.
Είναι φτηνό η μου φαινεται; καλησπέρα φιλε και από εμένα,καλη αρχη σου ευχομαι να εχεις! ο βραχος πωλειται με το κιλο αλλα καλύτερα παρε τηλ και ρωτα πριν παραγγείλεις........τον ζωντανο όμως καλυτερα να πας και να τον παρεις ο ιδιος για να δεις από κοντα τα κομματια του βραχου! καλη συνεχεια και προπάντων καλο διάβασμα.......... |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=voas;938942]
Παράθεση:
Οσο για το διάβασμα ουτε στις Πανελλήνιες τόσο ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Διαβαζω τόσες μέρες και εχω καταλάβει (ελπίζω σωστά) οτι το αλάτι είναι ενα μόνιμο και αρκετα σημαντικό έξοδο για το θαλασσινό.Η απορία μου είναι η έξης πόσο περίπου αλάτι χρειάζεται για να φτιάξεις 100 λιτρα νερο από αντίστοφη όσμωση στη σωστή αλατότητα;Εξαρτάται φαντάζομαι και απο τη μάρκα απλα θα ήθελα απο την εμπειρία σας στην δική σας μάρκα για να υπολογίσω ποσο περίπου θα χρειάζομαι με αλλαγες 80 λιτρα ανα 15 μέρες, αν αυτο είναι σωστο. ------------------------- Ο ανθρακας και το αντιφωσφορο που θα δουλέψουν ποιό καλά;Τα φίλτρα υπάρχουν ηδη δεν θα αγοραστουν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andy1976 : 22-04-16 στις 23:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβαζω τόσες μέρες και εχω καταλάβει (ελπίζω σωστά) οτι το αλάτι είναι ενα μόνιμο και αρκετα σημαντικό έξοδο για το θαλασσινό.Η απορία μου είναι η έξης πόσο περίπου αλάτι χρειάζεται για να φτιάξεις 100 λιτρα νερο από αντίστοφη όσμωση στη σωστή αλατότητα;3.5-4 κιλα αλάτι φιλε.με αλατοτητα 1,026 για reef και τσεκάρεις με ρεφρακτομετρο(50ευρω)Εξαρτάται φαντάζομαι και απο τη μάρκα απλα θα ήθελα απο την εμπειρία σας στην δική σας μάρκα η διαφορα στις μάρκες είναι το σπάσιμο τους ξέχωρα της ποιότητας και της σύστασης του που σου προανέφερε ο σακης(μοδ) για να υπολογίσω ποσο περίπου θα χρειάζομαι με αλλαγες 80 λιτρα ανα 15 μέρες, αν αυτο είναι σωστο.
------------------------- Ο ανθρακας και το αντιφωσφορο που θα δουλέψουν ποιό καλά;ο άνθρακας και ο αντιφωσφορος δουλεύουν καλύτερα σε ξεχωριστούς ριακτορες σε χαμηλή ροη τον αντλιών τους αλλάζοντας τους υλικο μια φορα τον μηνα λεπτης κοκκομετριαςΤα φίλτρα υπάρχουν ηδη δεν θα αγοραστουν.[/QUOTE] |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είναι υπρβολή να βάλω στο ένα φιλτρο(fluval 405 ) μόνο άνθρακα και στο αλλο μόνο αντιφώσφορο και να τα δουλέψω σαν ριακτορες; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάρε ένα τηλ στην Ελένη (igna) και θα σου λύσουν κάθε απορία ![]() Τα παιδιά ειναι επαγγελματίες... |
|
||||
|
||||
![]()
το mc600 το δουλευα σε λιγο μεγαλυτερο και με κοραλια. θα σε καλυψει και μαλιστα εχει και χωρο για ανθρακα και αντιφωσφορο. Δε θα χρειαστείς καποιο φιλτρο λοιπον.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά φίλτρου από θαλασσινό σε γλυκό | pavlos15 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 02-04-15 07:12 |
Δύο links για γλυκό και θαλασσινό | giannisaek | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 21-06-10 22:22 |
Τα φώτα σας: θαλασσινό υλικό σε γλυκό νερο? | alexispi | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 20-07-07 17:00 |
Θαλασσινό ή γλυκό; | panel | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 04-09-06 10:45 |