|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραια γλαστρολιμνη! Με τα κουνουπια ομως θα εχεις θεμα! Θα γεννησουν εκει μεσα. Το καλο ειναι οτι θα εχεις και ζωντανη τροφη για τα ψαρια σου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Ευχαριστώ παιδιά. Στέφανε και στο πάπυρο έβρισκα λάβρες αλλά δεν τις δίνω στα ψάρια, το νερό είναι πολύ βρώμικο, είναι από ανακύκλωση, και φοβάμαι να ταΐσω τα ψάρια με αυτά.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια ιδεα!!! Αντε να τα καμαρωσουμε και ανθισμένα.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Τακη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μια που μιλάγαμε για νούφαρα σε άλλο θέμα δείτε πως έχουν μεγαλώσει στη νέα τους θέση
![]() και βγαίνουν συνέχεια νέα φύλλα. Ο πάπυρος την έχει ακούσει λίγο, γιατί πριν. τον είχα αφήσει απότιστο καμιά 20αρια ημέρες για να μπορέσω να τον βγάλω, και τώρα ξεράθηκαν αρκετά κλωνάρια, αλλά πιστεύω πως θα ανακάμψει , είναι σκληρό φυτό
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιο ήταν άσπρο,
είναι αυτό τα άλλα δεν ξέρω τι χρώμα θα βγούν, πρέπει να έχει μείνει και από το πρώτο που ήταν ροζ, δεν είναι μόνο ένα, συνολικά είναι 4 , 2 που ήταν στο γλαστράκι μου το παλιό, ένα που έδωσε ο φίλος μου, και υπήρχε άλλο ένα μικρό που ήταν μέσα στο ρίζωμα της Ίριδας βλέπω πως θα γεμίζει η γλάστρα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κλείσιμο τρύπας σε γλάστρα | aquaristas | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 04-06-15 19:40 |
Μια υγρή «γλάστρα» | vipera | Αρχάριοι γλυκού νερού | 61 | 10-06-12 11:12 |
Υδροχαρή φυτά της Κύπρου | in the pond | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 15-05-11 20:41 |
Bacopa monnieri σε γλάστρα | brillo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-06 06:30 |
Υδροχλωρικό οξύ (?) | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-04-04 10:13 |