|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαστρο δάσκαλε, για κοίτα και αυτό και πες μου αν το ξέρεις???
Αν όχι, κατάλαβες τι φυτό είναι ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ξέρω αυτό το φυτό, μη φανταστείς βέβαια πως ξέρω και πολλά.
Ποιο είναι ; Και από ότι βλέπω αντέχει να είναι συνέχεια στο νερό
|
|||
|
|||
![]()
επ,,,,, σε έπιασα Μάστρο Δάσκαλε.
Καρπός "Αβοκάντο" είναι !!! το κουκούτσι το στερεώνεις με 4 οδοντογλυφίδες να βρέχεται το κάτω μέρος συνέχεια. Αυτό μετά από καιρό σκάει από πάνω και πετάει κανονικά κορμό και κάνει ρίζες μέσα στο νερό. |
|
||||
|
||||
![]()
Που να το ξέρω βρε το Αβοκάντο,
πες μου για καμιά Λεμονιά να σου πω ![]() ![]() ![]() Η αλήθεια πως κάπου θυμάμαι πως είχα δει αυτό το τρόπο με το κουκούτσι αβοκάντο αλλά δεν έχω ασχοληθεί, άσε που δεν μου αρέσει σαν φρούτο, σαν να τρώω σκέτο βιταμ είναι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός του ότι έχει τεράστια θρεπτική αξία, κάνει και φοβερή σαλάτα !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Τάκη. Πολύ καλή ιδέα. Στην ουσία μόνο αυτό έλειπε από τον παράδεισο που έχεις φτιάξει.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραια γλαστρολιμνη! Με τα κουνουπια ομως θα εχεις θεμα! Θα γεννησουν εκει μεσα. Το καλο ειναι οτι θα εχεις και ζωντανη τροφη για τα ψαρια σου!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κλείσιμο τρύπας σε γλάστρα | aquaristas | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 04-06-15 19:40 |
Μια υγρή «γλάστρα» | vipera | Αρχάριοι γλυκού νερού | 61 | 10-06-12 11:12 |
Υδροχαρή φυτά της Κύπρου | in the pond | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 15-05-11 20:41 |
Bacopa monnieri σε γλάστρα | brillo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-06 06:30 |
Υδροχλωρικό οξύ (?) | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-04-04 10:13 |