|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αφου ομως το κανεις σε υπογειο γιατι δεν το εκανες μεγαλυτερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ααααα καλή φάση θα παρακολουθώ
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι ιδιοκατασκευές είναι ανεξαρτήτου περιεχομένου,
άντε, για καθίστε καλά μερικοί μερικοί ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να το κανεις και με πλεξιγλας μεσα παντως αντι για λινερ.και βαζεις και το τζαμι κανονικα με σιλικονη..
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρακολούθα γιατί μπορεί να μου τη βαρέσει και να βάλω χρυσόψαρα στο τέλος
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Σταύρος ο cheap-ης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DEXFISH : 18-04-16 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι το λινερ τσαμπα θα το παρεις?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλήθεια, πόσο πάει το λαϊνερ το τετραγωνικό ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=lhTd4Lbv6nI Εδώ αυτός τι έχει κάνει; Το έχει κολλήσει ανάμεσα σε δύο τζάμια; Όπως το βλέπω ΔΕΝ είναι ανάμεσα σε 2 τζάμια αλλά κάπως το κόλλησε
Σταύρος ο cheap-ης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DEXFISH : 18-04-16 στις 21:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λέτε βρε παιδιά, το ακριβοπληρώνεται το λάινερ. Εγώ πήρα 2,5μ χ 4μ κομμάτι, 12,5 ευρώ, 0,5 πάχος.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που θέλει ψάξιμο είναι το παράθυρο. Από κει και πέρα το προσαρμόζω είτε είναι 160 60 60 είτε είναι 120 60 60 . Στην μικρή πλευρά θα μπει ούτως ή άλλως
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξύλινη δεξαμενή | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 05-07-14 19:20 |
Αρχάριος...για λιμνούλα | stam | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 18-08-11 21:01 |
Φωτογραφίες από την λιμνούλα μου | iacovos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 70 | 23-05-10 21:41 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Ξύλινη βάση ενυδρείου | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 23-12-02 14:30 |