|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάλι καλά να λες που δεν έχω απώλειες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως υπαρχουν καποιες αναφορες οτι το κανουν αυτο επισης οταν κατι δεν τους αρεσει στις συνθηκες του νερου, για αυτο καλο θα ηταν για τον πρωτο καιρο λειτουργιας μιας και εβαλες καινουργια διακοσμητικα, να τρεξει με ενεργο ανθρακα. Δεν ειναι αναγκη να το βαλεις στο φιλτρο, μια χαρα θα κανει την δουλεια του κρεμασμενος μεσα σε μια ενυδρειακη καλτσα σε σημειο που να εχει μεγαλη ροη νερου.
Απλως για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο (και οι γαριδες το δικο τους) ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οκ. Θα βάλω άνθρακα αύριο δίπλα σε μία αντλία που έχω για να κάνει καλύτερη την ροή του νερού στην γυάλα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα e shop για vivarium/paludarium που βρήκα σήμερα. Δεν έχω αγοράσει από αυτό αλλά κάνει και αποστολές στην Ελλάδα σχετικά οικονομικά από ότι είδα. Αν ενδιαφέρει κάποιον, το λινκ είναι αυτό.
http://bens-jungle.com/index.php |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι αναβεις φωτιες??
|
||||
|
||||
![]() ![]() Και ένα update μιας και παρέλαβα μερικά φυτάκια για την γυάλα. Για το ράφι το εσωτερικό. ![]() Και για τον βυθό. ![]() ![]() ![]() Και όπως είναι πλέον. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τα πιο κλασικα είναι cissus discolor, margravia sp., ficus pumila (ο quercifolia τον εκτοπιζει τελευταια ως λιγοτερο "ζιζανιο"-μεγαλωνει πιο αργα), hedera helix.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η καινούρια μας λίμνη! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 08-03-14 14:07 |
Καινούρια Γκάπυ | Sandrea | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 27-11-11 23:42 |
Ήρθε η καινούρια γυάλα!!! | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 05-09-10 11:35 |
καινούρια με απορίες! | maria1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 08-12-09 15:24 |
Καινούρια αρχή... | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-07-06 10:55 |