|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μιλησα για ενυδρειο.σαφως εκει το ψαρι νιωθει ασφαλεια και δεν κανει χαζες κινησεις..μεσα στη γεννηστρα ομως αλλαζουν πολλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε μένει η λύση της φυσικής επιλογής ή έξτρα ενυδρείου. Ακούς Λάμπρο; Το παλιό σου το έχεις ακόμα;
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ναι ακούω Σταύρο.
κάτσε να το πω στη γυναίκα μου..... Εντάξει κανονίστηκε. Μου στρώνει στο 54λιτρο. Εκεί θα κοιμηθώ απόψε. Αρχικά σκεφτόταν να με βάλει στη γεννήστρα αλλά με λυπήθηκε!!! χαχαχαχαχα..... είσαι τρελός???????? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω φτιαξει και το δικο μου να σε φιλοξενησω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ Καλέ μου φίλε, αλλά να μην κακομαθαίνω κιόλας.
![]() Ρε σεις δεν ντρεπόσαστε που με τρολάρετε??? χαχαχαχα..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμεις σε τρολαρουμε?μολις σου στρωσει το 54λιτρο κανε τεστ να δεις αν εστρωσε σωστα πριν ξαπλωσεις
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχαχαχα......... ![]() ![]() ![]() κλαίωωωω ...χαχαχαχα φοβερό. χαχαχα Λές να σηκώσω αμμωνία ??? χαχαχα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |