|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλές οι μετρήσεις σου και πολύ καλό που κάνεις τακτικές αλλαγές.
Και να ξέρεις πως όσο πιο μεγάλο το ενυδρείο τόσο πιο εύκολο και σταθερό. Καλά τα πας, ότι χρειαστείς εδώ είμαστε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το μονο που εχω σαν απορια ειναι αν ειναι καλυτερο να βαλω μεσα πετρες ή ενα ξυλο?ποιο ειναι πιο φιλικο και γνωριμο στα χρυσοψαρακια?σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και το ενδιαφερον σου φιλε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό το ενυδρείο θα σου πρότεινα μη βάλεις τίποτα, τα ψάρια θέλουν χώρο χωρίς εμπόδια, σε μεγαλύτερο ενυδρείο καμιά πέτρα ή πολύ χαμηλό ξύλο χωρίς λεπτά κλαδιά, κάτι που να μη τα ενοχλεί να κολυμπάνε , όσο το δυνατόν λιγότερα εμπόδια
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνώ με τους παραπάνω, θες λίτρα. Ψαράκια ακόμα θα χρειαστείς 1-2 περισσότερα καθώς τους αρέσει να ζουν κοπαδιαστά, μάλιστα θα συμπλήρωνα, στο άλλο, όχι σε αυτό το ενυδρείο, ψαράκια από την ίδια κατηγορία για να έχεις κοπάδι.
Αμμο, από προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα να βάλεις ψιλή μαύρη, γιατί τους αρέσει να την τσιμπολογούνε και ενδυκνύεται. Στο υπάρχον αφαίρεσε τα πλαστικά που πιάνουν χώρο, βάλε την ανούβια, αν θες προσθέτεις την μαύρη άμμο, γέμισε τα λίτρα σου, ώστε να έχεις τα λίτρα που χρειάζεσαι και διάβαζε τα σχετικά άρθρα να μαθαίνεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ | ΓΙΑΝΝΗΣ JOHN | Tanganyika | 1 | 03-04-16 21:32 |
Βοηθεια για αλλαγη διακοσμησης ενυδρειου | τακης69 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 01-09-13 22:20 |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ | CHRISTOS13 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 14 | 21-12-12 16:37 |
αλλαγη διακοσμησης | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 6 | 17-04-11 22:44 |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ | Ρέα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 11-05-07 15:16 |