|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο, όσο και αν σου κάνει εντύπωση έχω καταλάβει πως με ανεμιστηράκια μεγάλο ενυδρείο ψύχεται καλύτερα από μικρό.
Και έχω 2 παραδείγματα που παρατήρησα αυτή τη διαφορά, όταν είχα το 30αρι γαριδάδικο δίπλα στο φυτεμένο, φυτεμένο 130 λίτρα με 2 80αρια ανεμιστηράκια και το γαριδάδικο ακριβώς δίπλα με 1 80αρι ανεμιστηράκι, το φυτεμένο δεν ανέβασε ποτέ πάνω απο 27-27,3 βαθμούς και το γαριδάδικο δίπλα να είναι στους 28+. Στη ταράτσα το ξύλινο (είναι ξύλινο θα μου πεις) με 3 120αρια με το ζόρι να ανέβει στους 25 βαθμούς, τα συννεφάκια δίπλα (γυάλινο ) με 2 120αρια χτύπαγε άνετα 28αρια και έφτασε και 29 με εξωτερική θερμοκρασία 36 βαθμούς. Πιστεύω πως η μείωση της θερμοκρασίας εξαρτάται πάρα πολύ από την επιφάνεια του νερού, και τα μεγάλα ενυδρεία έχουν πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια και μάλλον ψύχονται ευκολότερα
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αποκλειεται
Αλλα και στο 150αρι με 2 80αρια μεχρι 25 κατεβαζα μες τον καυσωνα (34C εσωτερικος χωρος) ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο εχει υγρασια στην ατμοσφαιρα , τα ανεμιστηρια δεν κανουν τιποτα... Γιατι πολυ απλα δεν εξατμιζεται νερο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α τοσο πολυ υγρασια εκει?
|
||||
|
||||
![]()
Η Ρόδος είναι το μόνο μέρος που έχω δει να στάζουν νερό οι στέγες σαν να βρέχει από την υγρασία..
Λογικό να μην κάνουν και πολλά τα ανεμιστηράκια. Σε τέτοιες περιπτώσεις φαντάζομαι πως θα βοηθούσε ένας μικρός αφυγραντήρας στο fishroom. Παίζει ρόλο και πόσο βλέπει το δωμάτιο ο ήλιος, στο προηγούμενο σπίτι μου το χτύπαγε πολύ, σίγουρα θα συνέβαλε και αυτό, τώρα έχω βάλει τα ενυδρεία στο βόρειο μέρος του σπιτιού, πιστεύω να βοηθήσει. |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι με την υγρασια υπαρχει προβλημα.... Και εγω εδω έχω τα προβληματα της Ροδου.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
water clima με peltier | Batman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-01-13 09:18 |
ψυξη | xploder | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 09-06-11 01:16 |
συστημα ψυξης με peltier | eimaste aR21rwstoi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 09-05-11 12:17 |
ψυξη | VLASIS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 21-04-10 22:23 |