|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη εγω δεν βοηθησα καθολου...????? εχω χασει 1 καραβι δισκους,και ασχολουμαι 2 μηνακια μονο.......ευτυχως μου εμεινε λιγο μπλακ χιουμορ...μετα απο ολα αυτα........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μπα..εγω σκοτωνω κατα βουληση...δεν επηρεαζομαι απο μαγαζια...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο μπορεις να το κανεις αν θες!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
μου ξαναγεννήσανε οι δίσκοι.!
τώρα πλέον δεν υπάρχουν κλοουνάκια μέσα στο ενυδρείο. τα μόνα ψάρια που υπάρχουν είναι 4-5 κορύντορας και 3-4 οττος. αντε να δούμε. σήμερα γεννήσανε και τώρα ε΄ναι στην φάση που αερίζουν τα αυγά τους και τα προσέχουν. είμαι αισιόδοξος ότι θα δώ δισκάκια.! εύχομαι να μείνουν μερικά.! ΥΓ: πριν 2 μέρες είδα τον ένα τον δίσκο να τσιμπολογάει το τζάμι πίσω απο το εσωτερικό φίλτρο που έχω και όταν ξανακοίταξα πιο προσεκτικά είδα να έχει αυγά και θα ήταν μάλλον απο κάνα κορύντορας. της κακομοίρας γίνετε στα ενυδρεία μου, πολύ σεχ πέφτει.!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim : 18-02-06 στις 21:00 |
|
|||
|
|||
![]()
Το θαυματουργό νερό της Χαλάστρας φταίει. Ευγε φιλε μου.......
|
||||
|
||||
![]()
αυτό που φταίει μάλλον είναι το εξής. έβγαλα πριν μια εβδομάδα όλα τα φυτά που είχα μέσα, έκανα σκούπα βυθού και έγυγε απο κάτω όλο το ανενεργό υπόστρωμα που είχε, έκανα 80% αλλαγή νερού. μετά φύτεψα μόνο λίγα φυτά(για να μην βάζω συνέχεια το χέρι μου μέσα), και μετά απο 3 μέρες ξαναέκανα 30% αλλαγή νερού.! άλλαζα μέχρι τώρα γύρω στο 30% νερό την εβδομάδα αλλα απ ότι κατάλαβα οι δίσκοι θέλουν καλύτερες αλλαγές.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|