|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω περάσει μια παρόμοια κατασταση με ενα veiltail που ειχα. Παρομοιος σωματοτυπος έκανε αυτό που παρατηρησα οτι κανει και το δικό σου στο βίντεο. Εχει το προσωπο του προς το βυθό και σαν να προσπαθει να παει στον πάτο. Με το που σταματα να κουνα πτερυγια, σαν μπαλονι ανεβαινει στην επιφανεια. Ειναι ετσι;;
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έτσι, όταν αφήνεται γυρίζει ανάποδα και ανεβαίνει στην επιφάνεια
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαρακι το αφηνα δυο μερες χωρις φαγητο και μετα ετρωγε τον αρακά του. Την τριτη μέρα ήταν κομπλέ. Δεν το έβγαλα απο το ενυδρείο, δεν του έκανα καμια θεραπεία. Τα άλλα τα τάιζα στο στόμα κρατώντας το πελετ ή το φυλλαράκι με ένα τσιμπιδάκι. Το πρόβλημα εμφανιζόταν ξανά όταν ακολουθούσε και πάλι την ρουτίνα ταϊσματος. Ξανα νηστεία, ξανά αρακά. Αφού γινόταν καμιά δεκαριά μερες αυτό το σκηνικό, ακολούθησα άλλο προγραμμα. Ταισμα (κανονικά ότι έδινα και στα άλλα) μερα παρα μερα όμως. Εκοψα τον αρακά όσο το έβλεπα ότι πηγαινε καλά. Στο πρόγραμμα αυτό το κράτησα δυο περίπου εβδομάδες. Στα πρώτα συμπτώματα δεν του έδινα φαγητό εκείνη τη μέρα. Φάγαμε σχεδόν ένα μήνα με αυτη την ιστορια και μετά για τους επόμενους 3 μήνες που το ειχα στην κατοχη μου δεν παρουσιασε ποτε κανενα προβλημα. Μετα το χαρισα δεν ξερω τι απέγινε.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έχει κάνει κανείς αυτό με τη σύριγγα για την αφαίρεση του αέρα ή κανα βίντεο που να δείχνει καθαρά πως γίνεται ή καμια φωτογραφία, γιατί δεν βλέπω άλλη λύση, ή τουλάχιστον κάποιο σχέδιο σε πιο σημείο να βάλω τη βελόνα. Με βλέπω να το παίζω χειρουργός.
-------------------------------- Επίσης με τη θεραπεία αναφέρεται να μη ταΐζουμε, μήπως λίγο αρακάς κάνει καλό ;
|
||||
|
||||
![]()
Ουφ πρωι πρωί
![]() ![]() ![]() Περαστικά βρε Τάκη μου, τι γίνεται σε μάτιασαν καλέ μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη, σκόρδο ρε φίλε...βάλε ένα να κρέμετε έξω απ το ενυδρείο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα βρε φίλε....μη στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε μια χαρά.
Το ψαράκι σου βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη θα έλεγα πριν κάνεις τον χειρούργο να βάλεις σε καραντίνα το ψαράκι και να συνεχίσεις τη θεραπεία που ξεκίνησες. Δίαιτα κάνε 3 μέρες και μετά δοκίμασε να του δώσεις αρακά.
Πρόβλημα στη νηκτική κύστη έχει αλλά δεν μπορείς εύκολα να εντοπίσεις την αιτία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα για καραντίνα δύσκολο γιατί αυτό το ψάρι θέλει 100 λίτρα, έτσι το κάνω στο ενυδρείο. Θα μου πεις κουτί από Ικεα, σκέφτηκα πως θα έχει καλύτερες παραμέτρους στο ενυδρείο, και να μείνουν για λίγες ημέρες νηστικά και τα άλλα δεν νομίζω πως θα τα πειράξει. Σήμερα το απόγευμα θα του δώσω τότε λίγο αρακά, είναι η 3η ημέρα της θεραπείας. Τα άλλα όμως βλέπω πως έχουν ταράξει την άλγη στα τοιχώματα, όλο πιπιλίζουν, μάλλον κάτι τρώνε, και το άρρωστο κατεβαίνει στο βυθό και ψάχνει για φαί, αυτό δείχνει πως δεν είναι τόσο χάλια
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να πάνε όλα καλά φίλε!
(με τις σύριγγες εγώ ανατριχιάζω.....δεν θα το επιχειρούσα σε ψάρι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |