|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Έχετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που το ξέρετε, το έχετε ακούσει δηλαδή ? Προκειμένου να ακούω το βουητό από τη μια και την γκρίνια από την άλλη, χίλιες φορές να πληρώσω και να πάρω κάτι που θα μου χαρίζει εμένα την ηρεμία μου και στα ψαράκια (αλλά και στο ενυδρείο γενικότερα) την υγεία τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο εγώ έχω μόνο τον sun sun και κάνει πολύ θόρυβο.
Για τους jebao δεν είχα ποτέ και δεν ξέρω. Αλλά η γνώμη μου είναι μακρυά από sun sun αν δεν θες θόρυβο. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάπου διάβαζα ότι οι jedao PP-... είναι καινούργιοι και είναι σαν να μην υπάρχουν άλλα και τους RW που έχω δει σε ενυδρείο δεν ακούγονται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια ερώτηση στους θαλασσινούς.
Αυτοί έχουν σίγουρα wave maker. |
|
||||
|
||||
![]()
για μενα λαμπρο 2 βηματα κανεις αρχικα μειωνεις φωτοπεριοδο κατα 2 ωρες βγαζεις την ροζ την αντικαθηστας..τυληγεις και τις 2 κατα το ημισυ στις ακρες τους δηλαδη.αν ειναι η λαμπα ενα μετρο θα τυλιξεις με ολουμηνοχαρτο 25 ποντους δεξια 25 ποντους αριστερα και 2 αλλαγες νερου την βδομαδα γεναιες.σε εμενα δουλεψε τελεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρο κανε αυτο με τις λαμπες που σου ειπαν τα παιδια και κανε 4 μερες συσκοτισξ του ενυδρειου πληρη..δηλαδη θα το σκεπασεις με κουβερτα.μετα κανε μια αλλαγη νερου και συνεχισε κανονικα.μην περιμενεις ομως να απαλλαγεις οριστικα απο τις αλγες.απλα θα ειναι σε νορμαλ επιπεδα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αν το σκεπάσω Κώστα και έχω πληρη συσκότηση πως θα ταίζω? θα τα αφήσω 4 ημέρες νηστικά? Τη βλέπω τη δουλειά να παραγγέλνουν delivery. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχουν αναγκη 4 μερες να μεινουν νηστικα.κανε μια δοκιμη,δεν χανεις τιποτα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφέ άλγη | giotiss | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 26-08-13 11:44 |
Καφέ άλγη | greeknick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-09-12 19:32 |
Καφέ άλγη???? | ΠΕΤΡΟΣ Κ. | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 11-01-12 13:06 |
Καφέ άλγη | ioannis_79 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-04-11 16:23 |
Καφέ άλγη | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 09-06-07 12:52 |