|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστος!
![]() Αραξε και απολαυσε το!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() σκέφτομαι ότι όσο περισσότερο ασχοληθώ τώρα τόσο το καλύτερο για τα ψαράκια κ για μένα αργότερα. κατεβάζω νιτρικά, βάζω τα ψαράκια κ συνεχίζω από εκεί λοιπόν ![]() ![]() ------------------------- επιτέλους νιτρικά ΤΕΛΟΣ !!! 99% αλλαγή κ μηδένισαν όλα. έριξα δέκα σταγόνες αμμωνία κ πλέον θα μετράω ανα δώδεκα ώρες. βγήκε λίγο flourite βέβαια κ θόλωσε το νερό αλλά δεν πειράζει. μόλις ξεθολώσει βάζω τα enlder ... σας ευχαριστώ για την βοήθεια κ την υποστήριξη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GN_AZ : 13-04-16 στις 20:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
επιτέλους ήρθε κ η ώρα μου !!!!!!
αύριο το πρωί πάω να παραλάβω τα endler ![]() ![]() ![]() το ενυδρείο θα χρειαστεί πάλι αλλαγή 99% για να καθαρίσει από νιτρικά. να κάνω την αλλαγή απόψε κ να αφήσω χωρίς αμμωνία μέχρι αύριο ή να κάνω την αλλαγή το πρωί ? |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό σου εύχομαι Γιώργο και να το βλέπεις ,να το απολαμβάνεις και να χαλαρώνεις .Νομίζω ότι και αύριο να κάνεις την αλλαγή δεν θα έχεις θέμα .
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, μη το αφήσεις χωρίς αμμωνία, τελευταία στιγμή θα κάνεις αλλαγή
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μέτρησα νιτρικά 10 αλλά μάλλον οφείλεται στην αμμωνία του φαρμακείου. φεύγω σφαίρα για την courier να παραλάβω τα ψαράκια μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() θα τους ξανακάνω 15-20% αλλαγή σε κανα δυο μέρες πάλι |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο Γιωργο!
|
|||
|
|||
![]()
μεγάλη μέρα η σημερινή !!!!!!!!!!!
τα πανέμορφα endler ακόμη κ στο μπουκάλι κ μετά από σχεδόν 18 ώρες ταξίδι είναι κινητικότατα κ πολύ περίεργα για ότι πλησιάζει το μπουκάλι. για να εξισώσω τις συνθήκες θα προσθέτω με την σύριγγα λίγο νερό από το ενυδρείο κάθε μισή ώρα περίπου. στο υπόμνημα διάβασα ότι ίσως χρειάζεται να ρίξω κ λίγο prime στο μπουκάλι για την περίπτωση που έχει δημιουργηθεί αμμωνία. να το κάνω ή όχι ? όλες οι πληροφορίες / οδηγίες / συμβουλές / προτάσεις ευπρόσδεκτες ... ![]() ------------------------- ευχαριστώ πολύ Στέφανε ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GN_AZ : 16-04-16 στις 09:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΧΙ Prime σε σακουλα-μπουκαλι κατα την προσαρμογη! Δεσμευει το οξυγονο συμφωνα με τον αντιπροσωπο της Seachem που μας ειχε κανει ενημερωση.
Το μπουκαλι να ειναι μεσα στο ενυδρειο για να παρει τη θερμοκρασια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 60lt | billaras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 99 | 26-01-15 23:28 |
60lt ενυδρείο, αλλαγή | DaltonGR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-02-13 13:44 |
Αρχάριος.. Ενυδρείο 60lt | sv2gfx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 30-10-09 14:02 |