|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετά πρόσθεσα άλλον ένα αρσενικό και άλλες τρεις θηλυκές (ο νέος αρσενικός από την ίδια γέννα με τις πρώτες θηλυκές) όλα μαζί αδελφάκια εκτός από τον πρώτο αρσενικό και τις τρεις νέες θηλυκές του pet shop. στο δεύτερο ενυδρείο είναι όλα αδελφάκια και η μαμά. και στα δύο δεν έχω παρατηρήσει καμία επιθετική συμπεριφορά. Η γνώμη μου είναι να βάλεις ένα αρσενικό με αρκετές θηλυκές. τα λίτρα σου είναι αρκετά αλλά μην ξεχνάς πως τα συγκεκριμένα ψάρια θέλουν και οξυγόνο. θα ανεβαίνουν στην επιφάνεια για να παίρνουν οξυγόνο οπότε δεν ξέρω αν θα είναι κουραστικό να ανεβαίνει τόσο μεγάλη απόσταση. τι ύψος έχει το ενυδρείο? θα συμφωνήσω με τον alex. και εγώ θα έβαζα πρώτα τα θηλυκά και μετά από λίγες μέρες τον αρσενικό. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος σε 10 λίτρα φυτεμένο δοχειο | Νικολέτα | Bettas | 11 | 12-04-16 14:53 |
180 lt φυτεμένο | maskaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 20-11-13 21:49 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
Rio 125 φυτεμένο | Prokroustis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 13-04-11 11:31 |
νέο φυτεμένο με μονομάχο | skyros | Bettas | 2 | 23-01-07 21:13 |