|
|
||||
|
||||
![]()
Τα mts δεν θα τα φάνε τότε τα χρυσόψαρα αλλά κρατούν καθαρό το ενυδρείο, και με τα χρυσόψαρα δε θα δεις να πολλαπλασιάζονται εύκολα γιατί δεν θα βρίσκουν φαΐ.
Με την άμμο έτσι να κάνεις
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία γιατί αυτό ήταν που με προβλημάτιζε κυρίως .Μια λιτή διακόσμηση σκέφτομαι με ανούμπιες και μια ρίζα ίσως και κάποιες πέτρες .Για ψύξη σε πρώτη φάση σκέφτομαι αυτό από το ebay
Cooling Fan Ventilateur 4 fans Turbines Aquarium Chillers 160L Fish Tank 12V καθώς και ότι το ενυδρείο βρίσκεται κάτω από το air condition που λειτουργεί αρκετά όλο το καλοκαίρι πιστεύω δε θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά θα δείξει η πράξη. ------------------------- Delta 66 την απολύμανση την σκεφτόμουν πιο πολύ για το θέμα με τα σαλιγκάρια.Αφού όμως δεν είναι επικίνδυνα για τα χρυσόψαρα με αλλαγή του χαλικιού σε άμμο πιστεύω θα γίνει και ένα σχετικό καθάρισμα αυτό θα κάνει κάλο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 12-04-16 στις 00:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα mts , οντως δεν τα τρωνε.. αλλα αν υπαρχει αμμος , δεν ενοχλουν.
τα ανεμιστηρακια φανταζομαι θα ειναι οκ, μπορεις και μονος να το φτιαξεις βεβαια φθηνοτερα. Υ.Γ. σου εβαλα το λινκ για τα ανεμιστηρακια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ tsala για το λινκ πιθανών να μου βγει φθηνότερα η κατασκευή με τα ανεμιστηρακια πρέπει να το ψάξω . Για χρυσοψαρα σκέφτομαι τα οράντα .Θα πρέπει να είναι και τα τρία για παράδειγμα oranda red cap ή oranda lionhead ή μπορούν να είναι διάφορα .
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι θελεις μπορει να βαλεις, δεν παιζει υβριδισμος, χρυσοψαρα ειναι ολα...
απλως θα ελεγα να αποφυγεις μερικα ειδη "περιεργα". για τα ανεμιστηρακια , ευκολο ειναι, αν εχεις αποριες ρωτα. stc1000 ,εχεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω stc 1000 και σκέφτομαι σοβαρά να προμηθευτώ από το ebay ή μεταχειρισμένο με την πρώτη ευκαιρία και ίσως πριν την αλλαγή για να στηθεί σωστά το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστος!
χτυπα εναν , θα τον χρειαστεις οπωσδηποτε! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτόκα 60 L | Mpegleris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 09-06-15 07:35 |
Ex.Al.Os Ζωοτόκα | Ex.Al.Os | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 23-03-12 17:25 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Απαιτήσεις για ζωοτόκα | sifo | Ζωοτόκα | 2 | 01-05-06 11:52 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |