|
|
|||
|
|||
![]()
Μεσα στο ενυδρειο προς το παρόν εχω και τρεις σαλιγκάρια ζέβρα,μια ανουβια μεγάλη,2 ανουβιες νανα,μια κρυπτοκορινα,σπαθοφυλλα και υδροφυλλα.ελεγα απο βδομαδα να βάλω κανένα γατοψαρο ή γλειφτη.θα εχω πρόβλημα λες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι πως εισαι τωρα , δεν εχεις προβλημα, ουτε με ανουμπιες ,κρυπτοκορινα ,ουτε με τα σαλιγκαρια.
Μονο για τα αλλα δυο φυτα δεν ειμαι σιγουρος, δεν τα εχω δοκιμασει στο αλατι, αν και δεν νομιζω να εχουν θεμα.. Γατοψαρα ,ειναι μεγαλη κατηγορια.. Προφανως θα εννοεις καποιο ειδος corydoras,που θελουν μαλακο νερο και δεν ταιριαζουν με τα μολυ... Οπως επισεις ,δεν τους αρεσει και το αλατι. Γλειφτης δεν υπαρχει. Κακως αναφερονται ετσι τα ψαρια.. Η πλεκο θα εννοεις η cae , ψαρια που δεν ταιριαζουν επισης με τα μολυ , θελουν μεγαλο ενυδρειο και επισης δεν συμπαθουν το αλατι |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη ειμαι άσχετος γατόψαρα μου είπαν στο pet shop και εννοουνε ψαρια βυθού που θα τρώνε τα υπολείμματα τροφής και θα ανακατεύουν τον βυθό.Θελω να ρωτήσω και κατι ακομα εχω αυτές τις δυο τροφές των φωτο μπορω να τις ρίχνω στα Molly μου και αν ναι πως να τα ρίχνω(την μια μερα την μια την αλλη την αλλη);Τωρα τα ταΐζω με την omega one.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το corydoras εννοουν, θελουν αμμο για να ανακετευουν γιατι ψαχνουν ετσι την τροφη τους, παρολαυτα δεν μπαινουν σε νερο βρυσης ,ποσο μαλλον με ζωοτοκα που θελουν και το αλατακι τους..
Οι τροφες ειναι μια χαρα..ναι,ταιζε εναλλαξ. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Τι ψαρια θα μπορούσα να βάλω;μαζι με τα μολυ και τα σαλιγκάρια ζέβρα που εχω;Ροδοστομοι μπαίνουν;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ήταν να βάλω και εγώ corydoras στο δικό μου και μου το απαγόρευσε το ενυδράδικο δια ροπάλου, επειδή έχω κάτω σχετικά χοντρό χαλίκι χωρίς στρογγυλεμένες άκρες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικά με τα cory, σύμφωνα με όσα εχω δει, αυτό με την άμμο και τους τραυματισμούς δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει
Αν δείτε σχετικά βιντεο με το περιβάλλον που ζουν, ίσως να αλλάξετε γνώμη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα εχουμε πει και αλλου Σακη
![]() οτι θα ψοφησουν αν μπουν σε χαλικι , σιγουρα ομως δεν ισχυει.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ!
παντως αν ειναι αιχμηρο το χαλικι , οντως τραυματιζονται και φθηρονται τα μουστακια τους.. αν ειναι λειο , δεν εχουν θεμα, αλλα χανεται η μαγεια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στα οποια, μονο λειο δεν ηταν το χαλίκι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου είπαν ότι θα φαγωθούν τα μουστάκια τους και θα αρρωστήσουν σίγουρα μετά από καιρό, επειδή σκάβουν συνέχεια... Και το χαλίκι μου δεν είναι πολύ τραχύ, απλά έχει γωνίες και δεν είναι στρογγυλεμένο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψαξε αν θες σε google ή youtbe το περιβάλλον στο οποιο ζουνε στη φυση Περισσότερο πιστευω τα ματια μου (Το σκισαμε το θεμα με τα μολλυ...δεν ποσταρω ξανα εδω ![]() ------------------------- Παράθεση:
Πως δεν ειναι απολυτο να ειναι εντελώς λειος και πως τα βγαζουν περα και σε αγριο... Αν δεν τους αρεσε, τότε τι έκαναν στον αγριο βυθο??? πηγαν για επενδύσεις??? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 14-04-16 στις 11:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Black Molly VS Silver Balloon molly | Μήτσος | Ζωοτόκα | 9 | 08-12-12 13:54 |
ΑΠΟ MOLLY ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ(?) | HLIASKR | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 28 | 13-10-11 14:31 |
Dalmation Molly | ROULAMID | Ζωοτόκα | 4 | 27-02-11 23:57 |
help για molly! | christine1989 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 19-12-08 00:02 |