Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #11  
Παλιά 12-04-16, 23:38
Το avatar του χρήστη XrhstosT
XrhstosT Ο χρήστης XrhstosT δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-03-2016
Περιοχή: Κάτω Πατήσια
Μηνύματα: 660
Προεπιλογή

Εχει πεσει λιγο.ομως αναταραξη κανει αρκετη.πιστευω εχει ζοριστει λιγο απο την τροφη.οσο και να τη βαζω σε τουλι διπλα τυλιγμενο,παντα οταν τη βγαζω ή την βαζω απλωνεται ενα συννεφο.το αποτελεσμα στο χαλικακι που ειναι και μαυρο να φαινεται σε πολλα σημεια σαν να εχει χιονισει!

Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-------------------------
Σημερινες μετρησεις,ιδιες με τις χθεσινες...
-------------------------
Σημερινες μετρησεις 21η ημερα.
NH4 : 0-NH4-0,25
NO2 : 5
NO3 :5
Θα ηθελα να σχολιασω-ρωτησω δυο πραγματτα.
1) Η αμμωνια αρνειται να μηδενιστει.η αληθεια ειναι οτι χρειαστηκε να κανω ταυτοχρονα σε δυο δοκιμαστικους σωληνες το τεστ(ο ενας με νερο βρυσης) για να καταληξω στο οτι υπαρχει ενα ελαχιστο ποσοστο.Και μαλιστα ,χρειαστηκε να το κοιταω λιγα λεπτα για να καταληξω οτι του ενυδρειου ειναι ελαχιστα πιο λαχανι απο της βρυσης.(με τεστ της api η μετρηση.)
2)Τα νιτρικα γιατι ξαναανεβηκαν;ισχυει πιθανον ακομα,αυτο που μου εξηγησε πιο πανω ο delta66 περι βακτηριων του εμποριου;και αν ναι,ενω πεσανε τις προηγουμενες δυο μερες πως ξαναανεβηκαν;απλα το εχω στο μυαλο μου οτι αφου πεσανε-πεσανε!και θεωρω απιθανο να ανεβηκαν φυσιολογικα μιας και τα NO2 δεν πεφτουν.Εκτος και αν πεφτουν και δεν το πιανει το τεστ ακομα λογω του οτι η ανωτερη τιμη που μετραει ειναι το 5 .και λεω μηπως πχ εγω ειχα 7 χτες και σημερα 6.(δεν ξερω αν θα μπορουσε να συμβει κατι τετοιο,υποθεσεις κανω).
****Στο τεστ των NO2 δεν προλαβαινω να κανω τη μιξη καλα καλα και να βαλω το χρονομετρο και τερματιζουν!
****Αποκατασταθηκε η σωση ροη του φιλτρου.το προβλημα δεν ηταν στο σφουγγαρι αλλα στη φτερωτη.ειχε πιασει μακα και δυσκολευοταν στην περιστροφη.γι αυτο εκανε και λιγο θορυβο.
****Τη θερμοκρασια την εχω στους 27.Μηπως να την ανεβασω λιγο;απλα σκεφτομαι και τα φυτα.(anubia nana,java fern,mass ball)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη XrhstosT : 12-04-16 στις 23:38 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Στρωσιμο ενυδρειου ημερα 12η XrhstosT Αρχάριοι γλυκού νερού 17 03-04-16 15:56
στρωσιμο με τροφη karidas Γλυκό νερό - Γενικά 6 24-12-15 13:59
Στρωσιμο με τροφη alex_s Αρχάριοι γλυκού νερού 3 18-05-10 08:40
στρωσιμο με τροφη Δημητρης89 Γλυκό νερό - Γενικά 8 10-06-09 12:00

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:08.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,13243 seconds with 14 queries