|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα...¶ριστο!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επανέρχομαι λοιπόν στο θέμα μετά από καιρό. Μετά από σκέψη που δε πήρε και πολλή ώρα, αποφάσισα να ξεκινήσω την επεξεργασία του νερού με τύρφη για να το μαλακώσω σιγά σιγά. Ποτέ δε μου άρεσε το κίτρινο νερό αλλά ξαφνικά άλλαξα γνώμη και μάλιστα έκανα τέτοια στροφή που αφαίρεσα και τα φυτά που είχα μέσα και το έκανα πιο....Αμαζόνιο που λέμε. Χρησιμοποιώ έδώ και 20 μέρες περίπου καθαρή τύρφη, αποστειρωμένη και για τα 100 λίτρα που αλλάζω την εβδομάδα βάζω μια ποσότητα 700γρ περίπου την οποία δε ξαναχρησιμοποιώ. Στα βαρέλια τα φίλτρα με την τύρφη δουλεύουν για 24 ώρες και το ph από 8 - 8,2 το κατεβάζουν στο 6,5 περίπου. Έχω κάνει 3 αλλαγές μέχρι στιγμής και σήμερα το ph στο ενυδρείο μου είναι στο 7,7 -7,8 περίπου. Αργά αλλά κατεβαίνει. Παρακάτω παραθέτω φωτογραφίες με το καινούριο aquascape μιας και βγήκαν τα φυτά, προστέθηκαν κι άλλα ξύλα και 2 καρύδες μπας και χωθούν εκεί μέσα τα πλέκο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε μπράβο, βάλε και φωτό να πάρουμε μάτι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου είναι απίστευτο !!!
![]() ![]() ![]() Μπράβο Πάνο, αν και μετανάστης από "Αφρική" , έβαλες τα γυαλιά σε πολλούς "Αμερικάνους". (άλλωστε οι περισσότεροι αμερικάνοι από αφρική δεν κατάγονται???) ![]() Φοβερά ατμοσφαιρικό και πολύ καλύτερο χωρίς φυτά. ![]() ![]() ![]() χαλάρωσε και απόλαυσε το!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα Αμερικανιές
![]() Πάνο παρόλο που είμαι της πρασινάδας μου αρέσει, Μπράβο βρε Πάνο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο καλώς ήρθες στη "μαύρη πλευρά"...
![]() (πάντα μου άρεσε το black water ![]() Μπράβο για το αποτέλεσμα! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Σάκη.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για Ν.Αμερικάνικο | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 18 | 18-07-13 15:57 |