|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
jon δεν το ανεβαζω το κειμενο για τον μονο λογο οτι ειναι ανθρωπου επαγγελματια στο χωρο και σκοπος του ποστ μου δεν ειναι να τον <εκθεσω>απλα επειδη στο ποστ του εγραφε οτι και αυτος χρονια δεν χρησιμοποιουσε βακτηρια αλλα πλεον καταλαβε οτι ειναι σχεδον απαραιτητα σκεφτηκα και εγω που ασχολουμαι χρονια μηπως και εγω δεν εχω καταλαβει κατι καλα η δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα και ειπα να παρω και καποια γνωμη απο τα μελη εδω που ασχολουνται επισης αρκετοι πολλα χρονια και ισως καποιος να το εχει ψαξει λιγο παραπανω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντρέα για βάλε μας το λινκ με το θέμα. Αν είναι αναρτημένο εδώ δεν εκθέτεις κανέναν αφού ο καθένας λέει την άποψη του (απλά έχω την απορία αν κάτι τέτοιο έμεινε αναπάντητο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεοβουλε δεν ειναι αναρτημενο εδω μεσα γιαυτο και δεν ανεφερα ονομα και δεν εκανα αντιγραφη τα οσα ειπε.Απλα να παραθεσω μερικες κουβεντες κλειδια που με εκαναν να εχω και εγω καποιες αμφιβολιες.
Κανονικα βακτηρια πρεπει να ριχνουμε σε καθε αλλαγη νερου Σε καθε καθαρισμο του φιλτρου Στο ξεκινημα νεου ενυδρειου Αν οι μετρησεις νιτρωδη νιτρικα αμμωνια ανεβουν επικινδυνα Οτι με την προσθηκη αντιχλωριου στις αλλγες χανεται βιολογια και ακομη πιο απαραιτητα οταν γινεται καθαριμος βυθου με σκουπα η μεγαλη αλλαγη νερου. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα σωστά στημένο ενυδρείο δεν χρειάζεται αλλά και ούτε έχει ανάγκη να ρίχνουμε τίποτα, και αν στηριζόμαστε στα βακτήρια που υπάρχουν στη στήλη του νερού θα είχαμε ήδη πρόβλημα. Ακόμα και στο καθαρισμό του φίλτρου πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα, να μη πλύνουμε όμως το βιολογικό υλικό με νερό βρύσης που έχει χλώριο γιατί τότε , ναι μπορεί να κάνουμε ζημιά, και δεν είναι απαραίτητο να λάμπουν όλα.
Τώρα για το στρώσιμο νέου , είναι και αυτή μία μέθοδος, αλλά όχι όπως το προτείνουν οι εταιρίες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη νερου! | ~konstantina~ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 17-09-12 11:59 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |