|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω απο περσι φτιαξει την αναπληρωση του Γιαννη και ειναι πανω μονιμα. Θεμη δε χρειαζεται αεραντλια ή εξτρα κυκλοφορητη το δοχειο αναπληρωσης.
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι νερο απο ΑΟ (και το δοχειο ειναι καθαρο φυσικα) δεν χρειαζεται αεραντλια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ γεμίζω το δοχείο και στην εβδομαδιαία αλλαγή πέρνω απο εκεί οτι έχει μείνει και συμπληρώνω φρέσκο (σε αφρικάνικο)... στην ουσία το νερό μένει στασιμο για μια εβδομάδα προτείνετε δηλαδή να βάλω και αεραντλία? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στασιμο νερο βρυσης μεχρι 12-24 ωρες. Μετα αρχιζει να γινεται επινδυνο απο τον πολλαπλασιαμο τυχων παθογονων.
Παράθεση:
Αθηνά Μαυρίδου Καθ. Μικροβιολογίας ΤΕΙ Αθήνας ΥΓ και δεν φυσικα δεν πρεπει να ειναι εκτεθιμενο σε εντομα (κουνουπια πχ)
|
||||
|
||||
![]()
Μητσο , καλυτερα να μην αναπληρωνεις καθολου , αν καθεται μια βδομαδα στασιμο το νερο βρυσης.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ παιδιά δεν είχε περάσει καθόλου από το μυαλό μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει λοιπον αξιοπρεπη οσμωση γυρω στο 50ευρω που να κανει και για μεγαλες αλλαγες νερου οταν χρειαστει, πως το βλεπετε;
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ όμως είχα βάλει κάλου κακού για να μην μένει στάσιμο το νερό στο βαρέλι αναπλήρωσης έναν μικρο κυκλοφορητή να δουλεύει μονίμως. Και ήταν νερό βρύσης αποχλωριωμενο, κάθε βδομάδα το γέμιζα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπληρωση νερου | thanasis76 | Λοιπός εξοπλισμός | 47 | 09-10-14 15:19 |
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 05-07-10 15:27 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 14 | 29-09-09 13:14 |
αυτοματη αναπληρωση νερου | τραπεζιτης | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 07-03-09 12:02 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 11-05-06 20:29 |