|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ,ενταξει..
Δεν ειναι ενοχλητικα στο ματι ,ακομα και σε ενυδρειο.. Ειναι κρυμενα στην αμμο την ημερα, το βραδυ αν τα δεις σε ενυδρειο, τα τζαμια ειναι φουλ στο σαλιγκαρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αστα εκεί Αρτεμησία, δεν θα χρειαστεί να κάνεις σκούπα βυθού ποτέ ξανά
![]() ο Βυθός σου θα λάμπει. Οτι θα πολλαπλασιαστούν είναι το μόνο βέβαιο, κάποια φορά που έδωσα στον Γιώργο (τον Μονομαχοπληκτο) για τη λίμνη, του μάζεψα τουλάχιστον 500 σαλιγκάρια σε μερικές ημέρες και του έδωσα, και σε εμένα πρέπει να έμειναν μερικές χιλιάδες ![]() Το ενοχλητικό δεν είναι να τα βλέπεις στα τζάμια, εμένα σπάνια κυκλοφορούν στα τζάμια, μόνο στο βυθό, αλλά που κάποιες φορές γεμίζει η επιφάνεια από άπειρα μωρά σαλιγκάρια που επιπλέουν, αλλά όπως εμφανίζονται, έτσι εξαφανίζονται
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Τα ramshorn πόσο εύκολα αναπαραγονται? Και κάθε μία γέννα πόσα μωρά μπορεί να έχει? Και μετά από πόσο καιρό μπορεί να έρθει η δεύτερη γέννα? Γιατί κάτι μου λέει πως έμπλεξα! !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δε χρειαζεται να το ψαξεις με τοση λεπτομερεια για να υπολογισεις την αυξηση του πληθυσμου. Πολλαπλασιαζονται πολυ ευκολα και πολυ γρηγορα
![]() Αφηνουν αυγα που εχουν τετοια μορφη, περιτριγυρισμενα απο μια κολλωδη ουσια.
|
|||
|
|||
![]()
Ωχ είναι όπως τα applesnail δηλαδή? Γιατί ξαφνικά είδα τα φυτά μου σαν χρυστουγεννιατικα δέντρα με διαφανοκοκκινες μπαλίτσες. Να ρίξω καρότο για να τα πιάσω να τα πεταξω? Αλλά τα λυπαμαι μωρέ είναι γλυκούλια.. είναι καθόλου οφελιμα ή μπα? Τον βυθό ξέρω δεν τον καθαρίζουν. Μα τα φυτά μου όμως αστραφτουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχουν καμια σχεση με τα ελεγχομενα apple snails, αυτα αναπαραγονται ανεξελεγκτα
![]() Φυσικα και κανουν καλο.... Οτι δεν χρειαζεσαι ,μαζεμα , αγγελια - χαρισμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|