|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά
από τα νεύρα μου πριν από λίγο κατέβηκα απο τη ταράτσα, μαστόρευα από το πρωί για να μη το σκεύτομαι. Και χθες το βράδυ σκεφτόμουνα πως δεν θα μεγαλώσει και θα λέω πως έχω νάνο χρυσόψαρο, γμτ μου, λες και το μάτιασα
|
||||
|
||||
![]()
όχι βρε Τάκη μου , εσύ το μεγάλωσες με τόσο κόπο .... απλά ήταν να γίνει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι πολύ Τάκη
![]() Η καθυστέρηση στην ανάπτυξη και το "κουνιστό" κολύμπι είναι σημάδια προςβολής τρηματώδων συνήθως ή πρωτόζωων. Αν είχε πρωτόζωα στο έντερο/όργανα και η διάβρωση προχώρησε σε τήξη π.χ. του εντέρου ή άλλου σημαντικού οργάνου, ο ξαφνικός θάνατος δικαιολογείται και χωρίς να έχουν χτυπηθεί τα βράγχια
|
||||
|
||||
![]()
Λυπαμαι Τακη , τα ' χω περασει κι εγω με δικα μου μικρα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειραζει τακη συμβαινουν δυστιχως.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |