|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
test tetra υγρα.. ημερομηνια ληξης δεν βρηκα καπου να λεει.
ενυδρειο riο 240 με eheim 2215. υλικα οτι ειχε μεσα..... λιγο μακαρονι....και καποιο βιολογικο. το ενυδρειο τρεχει απο απο τον ιουνιο
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο ΝΟ3 πόσα έχεις? τα ΝΟ2 δηλ. πόσο είναι?
|
|
|||
|
|||
![]()
no3 δεν εχω τεστ....
στη δεξαμενη με το γονο πρεπει να μετρησα 1,6 στο ενυδρεο πρεπει να ειναι 3,3 και πανω
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο μάλλον το βιολογικό υλικό είναι λίγο για τους ρύπους που υπάρχουν.
Επίσης πάρε και τεστ νιτρικών να δούμε που βρίσκονται. Επίσης έχω παρατηρήσει έξαρση νιτρωδών όταν υπάρχουν υπερβολικά. Θα σου πρότεινα άμεσα 3-4 αλλαγές 30% ανά 4-5 ώρες και μετά μια τεράστια 80%. Μετά από αυτή την αλλαγή μετράς πάλι μετά από 24 ώρες. Αν έχεις και πάλι νιτρώδη πρέπει να προσθέσεις βιολογικό υλικό, αν δεν έχεις μετράς κάθε 24 ώρες. Καλό όμως είναι να υπάρχουν και τεστ Νιτρικών να δούμε που βρίσκονται. Το νερό των αλλαγών να έχει ίδια θερμοκρασία με του ενυδρείου. Σου πρότεινα πολλές αλλαγές γιατί αν υπάρχουν υπερβολικά νιτρικά, η απότομη μείωση μπορεί να προκαλέσει σοκ στα ψάρια
|
||||
|
||||
![]()
Για μετρα και τη βρυση
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υψηλό Ph | Tareki | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 04-04-15 13:28 |
Υψηλά Νιτρώδη, Υψηλά Νιτρικά - SOS!! | Manos_SKG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 04-02-13 12:26 |
Υψηλό Kh και Ph | giotiss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-12-11 15:19 |
Υψηλό ph | giorgaki20 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 25-11-06 17:08 |
υψηλό Νο2 | dlallountas | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-02-04 16:32 |