|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Το ξέρω το site και το συμβουλευομαι αλλά εδώ και 4 μήνες το δουλεύω στο μυαλό μου με τα cardinals και τι άλλο θα ταίριαζε μαζί τους.
Ξαφνικά αυτή τη βδομάδα έβαλα σε λειτουργία ότι είχα μάζεψε (ενυδρείο,υπόστρωμα, ξύλα, φυτά, θερμόμετρο, θερμαντηρα και φίλτρο) και τελικά συνειδητοποιω το αυτονόητο: Αν κάνω προετοιμασία νερού θα χρειαστώ στο βαρέλι μου και φίλτρο και αντίσταση για θέρμανση. Σε αυτή τη φάση μου είναι οικονομικά αδύνατο. Χρειάζεται όντως το φίλτρο στο βαρέλι? Δεν μπορώ να έχω το βαρέλι με ένα σακουλακι τύρφη και ακίνητο νερό? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
το νερό πρέπει να κινείται.
νομίζω πως πρώτα θα πρέπει να καταλήξεις στο τι μπορείς να προσφέρεις (χρόνο, χρήμα κλπ) κ ανάλογα να διαλέξεις τα ψαράκια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και οχι μαλιστα απλα να περναει το νερο, αλλα να ειναι τοποθετημενη ετσι ωστε να μην εχει διοδους να περναει το νερο απο το πλαι (αφου το νερο ακολουθει εκ φυσεως παντα τον ευκολο χωρις εμποδια δρομο). Πρεπει να το υποχρεωσεις να περασει απο την τυρφη δλδ.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος και εγω και ψαχνομαι! | al6s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 17-04-12 11:19 |
ψαχνομαι | krivag | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-06-08 01:01 |