|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε @johnpech ενδιαφέρουσα η πρόταση σου με αυτά τα ανεμιστηρακια. Δε θέλω να χαλάσω τα καπάκια και τα κρεμαστά ανεμιστήρια είναι ωραία λύση. Χμμμ...
![]() @xristos αυτό το σύστημα λειτουργεί αυτόνομα; Chiller cooling fans λέει, μήπως χρειάζεται και ψυκτικό μηχάνημα; Το κόστος μονο σε chiller δεν παραπέμπει, διόρθωσε με αν γνωρίζεις καλύτερα. @Kostas 12 αυτό είναι και το δικό μου σκεπτικό. Τα περισσότερα chiller φαντάζομαι, πως προορίζονται για θαλασσινά πολλών λίτρων. Οπότε στο δικό μου η κατανάλωση, σιγουρα θα είναι η ελάχιστη. Σιγουρα, θα προσφέρω τον οβολον μου στη ΔΕΗ, αλλά δε νομίζω η κατανάλωση να είναι σφάξιμο στο γόνατο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αυτό που λεει ο@ nazgul. Το θέμα των ανταλλακτικών. Αλλά φαντάζομαι, για έναν ψυκτικό δε θα είναι δύσκολο να το επιδιορθώσει. Πόσο εξεζητημένο μπορεί να είναι το ελαττωματικό εξάρτημα; Η ερώτηση μου και την απευθύνω σε όσους έχουν chiller, είναι πόσα λίτρα επιπλέον να μπορεί να καλύψει; Μηπως, κάποιο chiller που είναι για άνω των 400- 500 λίτρων, ρίξει πολύ απότομα τη θερμοκρασία σε ενα πολύ μικρότερο ενυδρείο σαν το δικό μου; Αυτο που έχω βρει στο cosmozoo είναι μέχρι 700 λίτρα. Μην το κάνω και κατάψυξη το ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶ρα εγω θα ψάξω για το αμέσως επόμενο που είναι 130 gallons; 40 βλέπω ξεκινάει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό που σου έβαλα εγώ είναι απλά ανεμιστηράκια που θα τα δούλευες σε συνδυασμό με ένα STC-1000 από το ebay και σου στοίχιζε ολόκληρη η κατασκευή κάνα 40ρι ευρώ,απλά είδα πως δεν ήθελες να ασχοληθείς με την κατασκευή από pc,αλλά αν έχεις την οικονομική δυνατότητα για το Chiller είναι ακόμα καλύτερα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY chiller | mhxninja | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 22-08-11 09:20 |
chiller??? | irongud | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 30-01-11 01:10 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |
DIY chiller... | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 14-05-07 20:17 |
Chiller | manosdr | Έλεγχος θερμοκρασίας | 3 | 14-06-04 13:37 |