|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο απο τη γνωστη Παγγαια στη Θεσ/νκη πηρες? Εαν μιλαμε για την ιδια εταιρια τοτε εχει παρει κοσμος και κοσμακης απο εκει για το ενυδρειο του. Μαγνητη γενικα αποφευγω να χρησιμοποιω για το καθαρισμα των τζαμιων γιατι ακομα και να μη μαγνητιζονται τα πετραδακια παλι υπαρχει κινδυνος για γρατσουνιες.
|
|||
|
|||
![]()
Nαι απο πανγεα..δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει αλλος αλλα οπως ειπα η αμμος μαγνητιζεται ..πως τα καθαριζεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λεπιδα ή τηλεκαρτα.
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε έναν κόπο και μιλησε με την εταιρεία τη Δευτέρα, να δούμε τι παίζει
Στο θέμα δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση. Ή μαγνητίζεται ή οχι ![]() Αν μαγνητίζεται δεν πρέπει να πωλείται για ενυδρειακή χρήση |
|
|||
|
|||
![]()
τουσ πηρα δεν ξερανε και δεν τους εχει ξανατυχει να τουσ πουν οτι μαγντιζεται και τετοια.....ολοκληρη η θεσσαλονικη εκει που ειστε και την εχετε διπλα και αγοραζεττε δεν το ειχατε καταλαβει
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ που πήρα από pagea και χάλικακι και άμμο αλαζιακο και πριν κάνα χρόνο και πριν ένα 2 μηνο δεν μαγνιτιζεται τπτ από τα 2.
τα δοκίμασα πριν λίγο γιατί μου έβαλες ιδέες . μήπως ήταν η παρτίδα που πήρες?
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάω να δοκιμάσω τη δικιά μου μαύρη άμμο από βασάλτη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αμμος χαλαζιακη απο που??? | ScorpionGr | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 21-10-14 17:08 |
χαλαζιακη αμμος | Vangelis21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 27-04-12 01:47 |
ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ | antonis1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 25-02-11 08:14 |
χαλαζιακη αμμο για δισκους | aiptek | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 13-07-10 08:58 |