|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το παλικάρι που μου έδωσε το κερατόφυλλο μου είπε να το καθαρίσω αν θέλω με μίγμα με λίγη χλωρίνη και γι αυτό το έψαξα για να μην το κάψω το φυτάκι... Αλλά τώρα, από το να το πλύνεις ένα φυτό απλά με χλιαρό νερό μέχρι να του κάνεις μπάνιο με υπερμαγγανικό κάλιο είναι εντελώς άλλο πράγμα και προσωπικά το θεωρώ τραβηγμένο στην περίπτωση που έχεις ένα ενυδρειάκι με 2-3 φυτά και ασχολείσαι ερασιτεχνικά με το χόμπυ. Εδώ μέσα ευτυχώς όλοι οι φίλοι είναι νορμάλ και στους νέους δίνουν συμβουλές και δεν τους τρελαίνουν, γιατί διαβάζοντας πράγματα σε άλλα φόρουμ, είναι να τρελαίνεσαι μερικές φορές. Το κερατόφυλλο πάντως που έβαλα την παλεύει, το έχω δέσει με λίγη κλωστή από το θερμόμετρο και επιπλέει στην επιφάνεια, γιατί πριν έκανε συνέχεια σβούρες και πήγαινε προς το φίλτρο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γεμισει το ενυδρειο με λαθρεπιβατες 'η πλαναρια οπως ανεφερε ο sarpijk(εκτος εαν θελεις να εχεις στο ενυδρειο σου).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Το κερατόφυλλο μάδησε σε ποσοστό 60% και το έβγαλα. ![]() Έκανα αυτή την πατέντα γιατί δεν θέλω να ξαναμπλέξω με φυτά... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas66 : 09-04-16 στις 19:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απολύμανση φυτών | Filou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 08-04-16 14:14 |
Microsorum pteropus, διάλυμα χλωρίνης? | kilo_me | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-12-10 12:35 |
Διάλυμα Θειικού καλίου | kostas_dimi_xapsas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-03-09 07:10 |
Απολύμανση φυτών | puravlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 25-06-07 22:32 |