|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσιολογικες μετα την αλλαγη.
Συνεχιζεις. Θα συνηθισεις και τα τεστ. Καθαρο λευκο φως να εχει ο χωρος που θα τα ελεγχεις και θα βαζεις το μπουκαλακι πανω στο ασπρο στο χαρτακι του τεστ για φοντο
|
||||
|
||||
![]()
Οπως το λες το κανω...θα "στρωσω" και εγω μαζι με το ενυδρειο!η αμμωνια μειωθηκε λογω αραιωσης της με το καθαρο νερο μαλλον,ε;εκτος και αν αρχιζει να μειωνεται.καποια στιγμη θα γινει και αυτο,αλλα τετοια συμπτωση,μαλλον οχι..
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικα ομως η αμμωνια επρεπε να ειχε μηδενισει απο την πρωτη εβδομαδα, το πολυ 10 μερες.
Σε 15 μερες εχω καταφερει και εχω τελειωσει στρωσιμο.
|
||||
|
||||
![]()
Παει καπου η σκεψη σου;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καπου εχεις καθυστερησει.
Υλικα? φιλτρου? Λαθη στη διαδικασια?
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαια την πρωτη εβδομαδα εβαζα 1/4 της κουταλιας του γλυκου τροφη...και αφου μου το προτινες,τοτε ξεκινησα και εβαζα μια γεματη κουταλια του γλυκου.Εμφανιση αμμωνιας εγινε μετα την πρωτη εβδομαδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως.
Κανονικα 30-40 μερες κανει το στρωσιμο γενικως, αλλα εχω καλομαθει γιατι μου βγαινουν κατι γρηγορα στρωσιματα με τροφη. (βαζω μπολικη) Σε ενα στρωσιμο 30-40 ημερων η αμμωνια μηδενιζει στις 7-10 μερες. Τα νιτρωδη ειναι που αργουν.
|
||||
|
||||
![]()
Στη διαδικασια ακολουθω πιστα οτι εχω μαθει.οσο για το υλικο του φιλτρου,οπως εχουμε ξανασυζητησει,εχω το απλο σφουγγαρι...το μπεζ...
------------------------- Κοιταξα τις σημειωσεις μου.Αμμωνια εμφανιστηκε την 6η μερα και για πρωτη φορα εφτασε στο 4 την 12η...τωρα ειμαι στην 17η. ------------------------- Γεια σας!Σημερινες μετρησεις: NH4: 0,25-NH4-0,5 NO2: 5 NO3:10 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη XrhstosT : 10-04-16 στις 01:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο ενυδρειου ημερα 12η | XrhstosT | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 03-04-16 15:56 |
στρωσιμο με τροφη | karidas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-12-15 13:59 |
Στρωσιμο με τροφη | alex_s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-05-10 08:40 |
στρωσιμο με τροφη | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 10-06-09 12:00 |