|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εχω 3 guppies σε ένα δεκαπενταράκι ενυδρειο. Μάλλον να πήζουμε το βλέπω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 19-12-05 στις 21:06 |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην συγχαρητηρια για τη γεννα
![]() πολυ καλες οι φωτο!!! καλο μεγαλωμα των μικρων και περιμενουμε κι αλλες φωτο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή και αν είναι πετυχημένη φώτο.
Μπράβο στην υπομονή σου να στηθείς καραούλι, εύγε για τις φωτογραφίες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικες οι φωτο!!εγω εχω δει να γεννανε οι δικες μου αλλα φωτο δεν μπορεσα να βγαλω!!πως καταφερες κ τα μετρησες ολα αυτα τα μωρα!!
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
-Τα γκάππυς ενηλικιώνονται στις 100 ημέρες περίπου. - Τα αρσενικά ξεχωρίζουν από τα θηλυκά, γιατί έχουν το λεγόμενο γονοπόδιο από κάτω τους (μακρύ όργανο αναπαραγωγής σαν λεπτό φτερό), είναι μικρότερα και πιο αδύνατα, έχουν φανταχτερότερα χρώματα και μεγαλύτερες ουρές, καθώς και μακρύ άνω πτερύγιο, συνήθως σαν κορδέλα. Επίσης, παίζουν τάβλι... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να γίνω λίγο πιο πεζή εγώ...τι μηχανή χρησιμοποίησες;;;
![]() Και υπόψην...τα θηλυκά είναι πιο έξυπνα, μεγαλώνουν πιο γρήγορα, ειναι ταχύτατα και επιλεγουν αυτα αρσενικο. Και αποθηκευουν και σπερμα για να μην εχουν κανεναν ανάγκη!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επιλογή λέγεται το (Τρέχω σαν "γαύρος" να γλυτώσω) χα,χα,χα
|
|
||||
|
||||
![]()
Mου αρεσει πως το θετεις το θεμα Κωσταντινα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Για το πιο έξυπνα, έχω αμφιβολίες... (αυτό πίστευα κι εγώ, μέχρι πριν λίγο καιρό). Από τη στιγμή που χώρισα αρσενικά από θηλυκά, οι "κύριοί" μου, έδειξαν διαφορετική συμπεριφορά απ' ότι πριν, που το μόνο που είχαν στο μυαλό τους ήταν το φίγκι-φίγκι (βλέπεις, τους είχαν ξεμυαλίσει τα τρελλοκόριτσα...!). Ετσι με έκαναν να τους εκτιμήσω διαφορετικά! 3. Για την επιλογή αρσενικού, δεν είμαι επίσης βέβαιος, γιατί έχω δει μπροστά στα μάτια μου, κάτι σαν "βιασμό" (!) μετά από τρελλό, ανηλεές, συνεχές, εξοντωτικό κυνήγι του Σπίθα μου (φωτό). 4. Τι να μην έχουν κανένα ανάγκη? Μετά από το κάθε ζευγάρωμα και τις 4 γέννες που προκύπτουν, τι θα κάνουν? Θα διαβάζουν PlayBoy? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 21-02-06 στις 00:10 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μονο που αυτες εχουν και την θετικη τους πλευρα....που λεει και η διαφημιση?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Συνγχαριτήρια πολυ ομορφες φωτο
η μαμα γκάππινα ποσο μεγεθος εχει?μετα απο πια ηλικια θα αρχήσουν να γεννανε γιατι εχω κι εγω 4!και μαλλον μου φέννεται οτι τα 2 ειναι θυληκά! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφία... | Filippos | Malawi | 13 | 29-10-05 22:25 |
Φωτογραφία | giannis1976 | Greek Aquarist's Boards | 3 | 05-03-05 20:04 |