|
|
||||
|
||||
![]()
Για όνομα πάντως εφόσον είμαστε σε ψαροφόρουμ εγώ θα την έλεγα Σούσι!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο που το κρατησατε το κουταβακι.ο προτος χρονοσ ειναι δυσκολος απο οικονομικης αποψης,οχι και πολυ βεβαια θα κανει 3 φορες εμβολια τν πρωτο χρονο πρεπει να το πατε να κανει το πρωτο puppy dp νομιζω λεγετε.στους 4 μηνες θα κανει ενα τριπλο και θα μπορειτε να το βγαλετε βολτα.για τωρα χρειαζεται μια κρεμα banmith για αποπαρασιτωση και για τους ψιλους ρωτα κτηνιατρο νομιζω οτι δεν μπαινει ακομα efipro γτ ειναι πολυ μικρο υπαρχει ενα αλλο που μου διαφευγει αυτη την στιγμη
|
|
||||
|
||||
![]()
Nα την χαιροσαστε την κουκλα σας, και συγχαρητηρια που την μαζεψατε απο τους δρομους και την γλυτωσατε απο την πισσα.
Ειμαι σιγουρος πως θα σας το ανταποδωσει στο πολλαπλασιο. Τον πρωτο χρονο προσοχη μονο γιατι εχουν μια μανια να μασανε οτι βρουν οταν βγαζουν δοντια (και οχι μονον), για να μην δημιουργηθει διχονοια στην ομαδα ![]() Μην ξεχνας οτι ακομα και οταν θα εχει μεγαλωσει σε μεγεθος, στην ουσια παλι κουταβι θα ειναι και ετσι θα πρεπει να το αντιμετωπιζεις. Αρχικα να το μαθεις που να κανει την αναγκη του, γιατι ειναι η κυρια πηγη προστριβων. ![]() Αλλη μια ψυχουλα σωθηκε, μπραβο σου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το τσιπαρισμα γυρω στα 30ευρω μου ειχε κοστισει νομιζω....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|