|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολύ καλό. Μπράβο σου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο Μανο! εμενα μ΄αρεσει!
![]() τα mts , οπως στα ειπε ο Τακης.. θα τα βλεπεις οταν κλεισουν τα φωτα (αν δεν πας για υπνο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από σχετική συζήτηση μπήκε το σύστημα ψύξης στο ενυδρείο. Ο stc-1000 ανοίγει και κλείνει στην προκαθορισμένη θερμοκρασία και οι ανεμιστήρες δουλεύουν κανονικά. ¶ρχισαν οι ζέστες και το σύστημα θα δοκιμαστεί ως προς την απόδοση νωρίτερα του αναμενομένου
![]() Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που βοήθησαν με τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Χθες ξαφνικά είδα γεννητούρια από τα melanoides tuberculata στα χρυσόψαρα... Αν επιβιώσει κανένα καλά θα είναι.
Πριν κάποιες μέρες είδα ότι το μαύρο μου χρυσόψαρο έχει κάτι διαφορετικό. Αν καταλαβαίνω σωστά κάποια λέπια έχουν γίνει άσπρα και πιστεύω είναι φυσιολογικό γιατί και τα πορτοκαλί χρυσόψαρα που έχω έχουν αρχίσει να αλλάζουν χρώμα. Μπορεί να παρατηρήσει κανείς αν είναι κάτι άλλο? https://www.youtube.com/watch?v=Rkoo5-VbLLU |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το άσπρο δες αν είναι χνούδι, αλλιώς κάποιο χτύπημα θα είναι, θα γίνει καλά, μην ασχολείσαι, συχνά τα χρυσόψαρα κάνουν απότομες κινήσεις και μπορεί να χτυπήσουν πουθενά.
Για αυτό λέμε όχι εμπόδια στα ενυδρεία με χρυσόψαρα
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι χνούδι, μοιάζει με λέπι που έχει αλλάξει χρώμα.
|
![]() |
Tags |
goldfish, juwel rio 180, χρυσόψαρα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
110 λτ χρυσόψαρα | bouldoza | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 22-06-10 20:01 |
Χρυσόψαρα | garfield | Χρυσόψαρα | 42 | 18-02-10 21:18 |
Χρυσόψαρα! | nikkkolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-08-08 21:19 |
Χρυσόψαρα | clean | Χρυσόψαρα | 6 | 20-09-07 16:08 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |