|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θεμη ευχαριστω πολυ! Το εχω ψιλοκαταλαβει το ΕΙ με diy λιπασματα.Απλος με προβληματιζουν οι ποσοτητες για τα λιπασματα της seachem που εχω ηδη(μην πανε χαμενα) και μολις ταλειωσουν θα κανω αυτα που προτεινεις
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα σε βοηθησει. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο θεμα! Ευχαριστω φιλε μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοσμά κι εγώ το ίδιο έκανα, έριχνα της seachem μέχρι να τελειώσουν και μετά τις 3 σκόνες που φτιάχνω μόνος μου, δηλαδή φωσφορικό, θειικό και νιτρικό κάλιο, συνεχίζω μόνο και ρίχνω το flourish και το Iron, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να πέφτουν τα απαιτούμενα βάσει ΕΙ ppm του κάθε στοιχείου, το ποια μάρκα είναι δεν τα ενδιαφέρει τα φυτά.
|
||||
|
||||
![]()
σε ενα υψηλων απαιτησεων φυτεμενο τα ιχνοστοιχια του γενικου λιπασματως της flourish δεν αρκουν..
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι υψηλων απαιτησεων,μαλλον μετριων.Εκτος απο αυτα που εχω χρειαζομαι και το seachem traces?
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι το γενικο τοτε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιχλώρια... alpha Seachem vs prime Seachem | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-03-11 20:30 |
Seachem flurish vs Seachem trace | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 28-02-09 02:26 |
Συνδιασμος. | Steve | Δίσκοι | 18 | 17-07-07 19:48 |
Συνδιασμος | jimfytakis | Malawi | 4 | 29-04-07 08:27 |
Συνδιασμος | andrew_dh | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-02-07 21:00 |