|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ρε Γιάννη , και ωραία παρουσίαση
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Αραιά και πού, δείχνω κι εγώ κάτι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι!!!
Η πλάτη από κοραλίνη, όλα τα λεφτα!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να δείχνεις συχνοτερα δεν βαριομαστε χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε!πολυ ομορφη δουλεία
![]() ![]() εεεε και καμια φωτο να χαζεύομαι δεν κανει κακο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη πως , παει το ενυδρείο?
|
||||
|
||||
![]()
Που ηταν αυτο το ενυδρείο;;;;
Πολλα μπραβο και να το χαίρεσαι. Κανε και κανα update. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, Κώστα.
Μετά από γενναίο ξεστοκάρισμα προ λίγων μηνών, (ήταν ευκαιρία καθώς μετακόμισα) χαίρουμε άκρας υγείας. Δύο φωτό των νησίδων μου, έτσι λίγο πιο κοντινά... Μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσω να ψάχνομαι και για προσθήκες επί του συνόλου (ψαριών, κοραλλιών, ασπονδύλων...) και θα κάνω και κάποιες μικρές μετατροπές-μετακινήσεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |