|
|
|||
|
|||
![]()
Το φιλτρο που εχω ειναι της jwel το ενσωματωμένο που ειχε το ενυδρείο μου. απλα δεν θελω να βαλω σφουγγαρια. ελεγα να το εκανα βιολογικό με την λαβα γιατι καπου ειχα διαβασει οτι η λαβα γενικα κανει πολυ καλο ειτε στα ενυδρεια ειτε γενικα στην κηπουρική. λες δηλαδη να παρω ελαφρόπετρα?? και το στήσιμο να ειναι πχ κατω κατω η ελαφροπετρα και μετα υαλοβάμβακα?? και τιποτα αλλο? και που θα μπορουσα να προμηθευτώ ελαφρόπετρα???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα χρειαστείς και κανα σφουγγάρι για μηχανική φίλτρανση , γιατί αλλιώς σκέτο ενυδρειακό βαμβάκι θα μπουκωνει πολύ γρήγορα.
Ελαφρόπετρα σε είδη κηπουρικής ή στο πρακτικέρ http://www.praktiker.gr/p/elafropetra-6-12mm-12lt-7290 με κοκομετρία 6-12 αλλα θέλει καλό πλυσιμο γιατι έχει πολύ σκόνη
|
|||
|
|||
![]()
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
admin edit: γράφε με μικρούς χαρακτήρες |
|
||||
|
||||
![]()
Για το juwel φιλτρο (που η ροη του ειναι απο πανω προς τα κατω), το μονο που μπορεις να κανεις ειναι απλα να αντικαταστησεις τα πανω σφουγγαρια (μπλε χοντροτρυπο, πρασινο και μαυρο ανθρακα) με λιγη ελαφροπετρα 6-12mm (απο πρακτικερ καλα πλυμενη) τοποθετημενη μεσα σε δυχτακι υλικων της sera (που εχεις βγαλει το κουμπωμα του, γιατι εχει ενα ελατηριο μεσα που σκουριαζει και το δενεις απλα με το κορδονακι του) και απο πανω μια στρωση sera filterwool "ξασμενο", αραιωμενο δλδ οχι σφιχτο (θα σφιξει μονο του).
Τα κατω σφουγγαρια τα μπλε τα ψιλοτρυπα τα αφηνεις ως εχουν, γιατι εχουν συγκεκριμενο λογο να βρισκονται εκει που ειναι (εχει μια τρυπα στη μεση εσωτερικα το φιλτρο που μειωνει τη ροη του νερου που περνα απο τα σφουγγαρια και βοηθα καπως στην απονιτροποιηση) Ποιο juwel εχεις?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι. Το έχω χρόνια. Οι διαστάσεις είναι 40*30*80 . Τώρα ποιο μοντέλο. . Θα σας γελάσω. Δεν ξέρω καν αν πρέπει να αλλάξω αντλία κίνησης του νερού. Έχω αποφασίσει να ρίξω λίγα λεφτακια. .
------------------------- Θα ήθελα να προσθέσω ακόμα ότι φοράει λάμπα sera daylight brilliant 18w. Είναι καλή η λάμπα αυτή για φυτευτο ενυδρείο? Η θα πρέπει να την αλλάξω. ? Χωρίς αντανάκλλαστηρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mobar78 : 07-04-16 στις 00:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα ακόμα να ρωτήσω αν αυτό το χώμα κάνει για υπόστρωμα. . Και πως θα μπορούσα να προσθέσω άλλη μια λάμπα σε αυτό το καπάκι
|
|
||||
|
||||
![]()
Η μία σακουλα λέει οργανικο λίπασμα, το οργανικό λίπασμα έχει ;
εγω δεν θα το έβαζα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υλικα φιλτρου | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 25-03-14 22:34 |
υλικα φιλτρου | asteris_veria | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 13-01-14 20:41 |
ΥΛΙΚΑ ΦΙΛΤΡΟΥ | panosss567 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-11-10 12:46 |
υλικα φιλτρου | dioninje | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 27-02-04 12:11 |
Υλικα Φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-03-03 11:31 |