|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Α μπράβο !!!
Κατσε να ρωτήσω τον Γιώργο τότε
|
|||
|
|||
![]()
"Ο κύβος ερρίφθη"
![]() ![]() ![]() Το Σάββατο το πρωί, μαζεύω κομμάτια πλέξι, ανεμιστήρες, κόλλες, εργαλεία, κοπίδια, κτλ... α,,, και την κάμερα ![]() Εκεί θα φτιαχτεί το νέο flap με τα ανεμιστηράκια (από τον Μετρ του είδους) και εγώ θα ασχοληθώ με το "βιντεοσκόπινγκ". Εννοείτε ότι θα έχω μαζί μου και ένα κομμάτι πλέξι για μια ψαροπαγίδα που θέλω να φτιάξω και αυτό θα το κάνω μόνος μου (υπό την επίβλεψη πάντα του Μάστορα όμως). Ελπίζω και ο "Πάγκαλος" να είναι πολύ καλύτερα, και να ανεβάσω και εγώ λίγο την ψυχολογία του φίλου μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Το μάθημα θα βγει ζωντανά σε streaming ή θα περάσει πρώτα από τη μονταζιέρα και θα το δούμε μετά?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σα το free δεν έχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα είναι δωρεάν για τα μέλη του GAB , οι άλλοι στο ebay με πληρωμή στο Paypal
Ευκαιρία να αγοράσω ένα δισκοπρίονο πάγκου για να κόβω το πλεξιγκλάς ![]() -------------------------- Και ένα ρούτερ για φινίρισμα ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή καπακιού | soymaki | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 17-10-14 14:12 |
συμβουλές για κατασκευή καπακιού | tzetzos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 18-02-14 20:59 |
Ανεμιστήρες για controller. | Michalis... | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 27-05-13 22:23 |
κατασκευή καπακιού για χελωνιέρα | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 11-04-10 13:10 |