|
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο το άλλο
με τη δίμετρη ξανθιά πλούσια και παρθένα μοντέλα το ξέρεις? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γι'αυτη που με αναζητουσε απεγνωσμένα λες?? Αυτοκτονησε Κλεο γιατι της εριξα χυλοπιτα.
![]() Με τα eheim 2213 και 2215 είμαι κι εγω πολύ ευχαριστημένος. Θεωρω το θορυβο που κανουν μηδαμινο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν ψάχνω "μια απάντηση και τέλος". Θέλω να ακούσω (ή πιο σωστά να διαβάσω) τις εμπειρίες παιδιών που έχουν δουλέψει με αρκετά φίλτρα και για τα οποία "προφανώς" θα έχουν μια άποψη. Θετική ή αρνητική για το Α ή Β φίλτρο ή για το τάδε σημείο του κάθε φίλτρου. Το έγραψα εξ' αρχής αυτό. Οι απόψεις αυτές ακριβώς επειδή προέρχονται από συνχομπίστες και όχι από "μαγαζιά" πιστεύω ότι θα είναι πιο αντικειμένικές. Πως αλλιώς να μάθω τα υπερ και τα κατά του κάθε (ή των περισσοτέρων) φίλτρων ? Από τις οδηγίες και τα Marketing demo test της κάθε εταιρείας? Ήδη (όπως έγραψα), έχω ακούσει για φίλτρα που ούτε καν τα γνώριζα "εγώ" (ίσως κάποιοι πιο έμπειροι να τα ήξεραν). Αυτό δεν θα βοηθήσει και άλλους εκτός από εμένα που ψάχνουν κάτι ανάλογο? Εγώ πάντως αυτό πιστεύω και για αυτό ευχαρίστησα και όλους όσους έγραψαν την άποψη τους. Κάθε άποψη είναι "βοήθεια" για εμένα τουλάχιστον. Σχετικά τώρα με το κατά πόσο η άποψη του καθενός ή τα προβλήματα που πιστεύει ότι έχει το κάθε φίλτρο και τον τρόπο που το δουλεύει, ναι σε αυτό θα συμφωνήσω ότι δεν μπορεί να είναι "απόλυτα" σωστό, όμως δεν παύει να είναι ένα "alert". Έτσι αν δω την ίδια παρατηρηση και από άλλον ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά, ή τουλάχιστον θα είμαι υποψιασμένος. Παράθεση:
όχι δεν το ξέρω, αλλά αν "την ξερέις" εσύ ......θέλω το τηλέφωνό της. ![]() χαχαχαχαχαχαχα.......... |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ενα eheim 2080 pro3 πανω απο 10-12 χρονια ασταματητα!
Αρκετα δυνατο,αθορυβο με μεγαλο καδο,αλλαξα πριν 6 χρονια μια φτερωτη και καταργησα τον δεικτη ροης γιατι μαζευε σαλιγκαρια.Το μεγαλο μειονεκτημα του,η τιμη του που ακομα και τωρα μετα απο τοσα χρονια ειναι πανω κατω η ιδια! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιό εξωτερικό φίλτρο για 100lt ? | vassilis23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-10-11 13:15 |
Εξωτερικό φίλτρο - Ποιό να πάρω??? | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 27-03-10 10:45 |
Ποιο εξωτερικό φίλτρο είναι αθόρυβο; | kapetanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 30-01-10 01:40 |
Αθόρυβο φίλτρο | infodigger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 17-04-07 17:14 |
Εξωτερικό Φίλτρο, ποιό; | betty | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 09-11-05 12:55 |