|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν άπλωνες το σφουγγάρι σε όλη την επιφάνεια και κάτω από το plexi?
Πάντως αν εννοείς 2,5 cmοι τρύπες, είναι πολύ μεγάλες. Εγώ σε ανάλογη περίπτωση τις είχα 7 mmκαι δεν είχα βάλει σφουγγάρι αλλά υαλοβάμβακα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το άνοιγμα των τρύπων έγινε με 2,5αρι τρυπανάκι όχι 2,5 εκατοστά. Τώρα το 2,5αρι τρυπανάκι εάν δεν απατώμαι πρέπει να είναι κανα 05 πόντους μέχρι 1 πόντο το πολλή. Να με διορθώσεται εαν κάνω λάθος. Πάντως οπτικά δεν νομίζω οτι είναι 2,5 πόντους με τίποτα. Εσύ το 7 mm που λές πως το έκανες? Με τρυπάνι? Στο έκανε κάποιος άλλος διότι έαν τελικά φτιάξω άλλη διάτρητη πλάκα σκέφτομαι πολλή να ξανα τρυπίσω καμμιά 600αριά τρύπες!!! Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silveraro : 19-12-05 στις 11:59 |
|
||||
|
||||
![]()
το δυομισαρι τρυπανι σου κανει τρυπες με διαμετρο 2.5 χιλιοστα, απορω που το βρηκες?εγω που εχω μηχανουργειο, στις συλλογες γενικης χρησης εχω μονο ακεραιους αριθμους, και τα δεκατα, και μισαδακια τα εχω σαν ειδικα τρυπανια.
Εμπασει περιπτωση εχω την εντυπωση οτι τα 2μιση χιλιοστα ισως ειναι λιγα. Για να μην κανεις ξανα 600 τρυπες, δοκιμασε στα σημεια που εχεις προβλημα, να ανοξεις την διαμετρο των οπων για να τρεχει πιο ευκολα το νερο, για αρχη δοκιμασε με τριαρι και ανεβα σιγα σιγα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sump | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 07-01-11 11:42 |
Sump | koko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 14-11-05 09:57 |
Αναλογία αντλησης και υπερχειλισης σε sump | FIL241 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 10-11-05 21:49 |
times gia SUMP | Vasilis | Φίλτρανση | 6 | 20-07-04 18:51 |
Sump ή όχι sump? | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-06-03 08:40 |