|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λένε ότι δεν την πιάνει το ενυδρειακό βαμβάκι αυτή την άλγη γιατί είναι πάρα πολύ μικρή, γι' αυτό λένε για αυτό το σφουγγάρι, γιατί είναι πολύ πυκνό.
Καθάρισμα στα σφουγγάρια να κάνω λες; Δεν έχω κάνει από όταν ξεκίνησε να τρέχει το ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν πρόκειται να φύγει με σφουγγάρι, τότε θα φύγει και με αλλαγές, και αφού δεν έχεις ψάρια μέσα κάνε 1-2 τεράστιες αλλαγές και λογικά θα φύγει. Αλλά εγώ πιστεύω πως δεν είναι το πρόβλημα να τη μαζέψεις, αλλά να μη ξαναβγεί, γιατί και να βάλεις τέτοιο σφουγγάρι ή να κάνεις 100% αλλαγή και ξαναβγεί, τσάμπα κόπος.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή εμφανίστηκε λόγω αμμωνίας και υψηλών ποσοστών νιτρικών. Αυτά θα σταματήσουν αύριο που θα μπουν τα ψάρια, γιατί θα σταματήσω πια να ρίχνω αμμωνία. ¶ρα με απασχολεί να την εξαφανίσω και ελπίζω ότι δεν θα ξαναεμφανιστεί αφού δεν θα έχω πλέον υψηλή αμμωνία και νιτρικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκαν τα ψάρια σήμερα.
Νερό petshop: Ph: 6.4 Gh: 3 Πολύ καλές συνθήκες για petshop ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ! Παρόλη την τεράστια αλλαγή 80-90%, το ενυδρείο μυρίζει ακόμη αμμωνία όταν ανοίγω το καπάκι. Την εμπέδωσε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι η ιδέα σου ;
Αν οι μετρήσεις σου είναι χωρίς αμμωνία δεν έχεις πρόβλημα. Μήπως είχε στάξει στο πλαστικό και έχει μείνει μυρωδιά ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο. Όταν η αμμωνία γίνει μηδέν... | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 13-07-14 07:35 |
Στρώσιμο με αμμωνία... | Esprit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 03-01-11 11:55 |
Στρώσιμο με αμμωνία βοήθεια | agapanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 28-09-10 22:05 |
Eρώτηση για στρώσιμο ενυδρείου με αμμωνία | GoRanZi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-11-09 19:25 |
Στρώσιμο του ενυδρείου μου χωρίς ψάρια. | george | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 18-12-02 19:36 |