|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Αν όταν ρίχνεις την καρδιά αρχίζει και διαλύεται, πρέπει να βάζεις ζελατίνη για να το κρατάει πιο σταθερό.
Σκουλήκια καλύτερα να μην βάζεις και να τους τα δίνεις σκέτα μετά από καλό πλύσιμο.… Επίσης εγώ έλιωνα μέσα στο μείγμα και σπιρουλίνα…. Μπράβο πάντως.
__________________
small minds just talk about people, medium minds talk about things, but the great minds talk about ideas... |
#2
|
||||
|
||||
![]()
αυτη η ζελατινη τι ειναι??? το ξαναειδα σε αλλο θεμα αλλα δε καταλαβα...τρωγεται η ειναι η γνωστη ζελατινη??
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
Η γνωστή της ζαχαροπλαστικής.
Πουλιέται σε φυλλαράκια στα σούπερ μάρκετ. Μόνο προσοχή στο πως θα την λιώσεις προτού την αναμίξεις με την καρδιά. Έχει οδηγίες πάνω στη συσκευασία.
__________________
small minds just talk about people, medium minds talk about things, but the great minds talk about ideas... |
#4
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω για την επεξηγηση θα τη δοκιμασω στην επομενη παρτιδα που θα φτιαξω γιατι αυτη ειναι ηδη ετοιμη και ριχνω λιγο λιγο καθε φορα για να το τρωνε ολο.....παντως ειχε μεγαλη επιτυχια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|