|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ηξερα οτι υπαρχουν και 10 βατ θερμοστατες..νομιζα οτι οι μικροτεροι ειναι των 25....με το φελιζολ εχεις παρατηρησει οτι μενει σταθερη η θερμοκρασια?γιατι οι διακυμανσεις στρεσαρουν παρα πολυ τα ψαρια...
![]() περιμενουμε τις νεες φωτο ![]() γαμπρο πολυ ευχαριστως να σου δωσω,δυστυχως ομως οχι αμεσα,γιατι τα μωρα ειναι ακομα μικρα,οποτε εξαρταται απο το αν βιαζεσαι ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφη η μονομαχίνα σου...
Καλό θα ήταν να βάλεις κανένα ξυλαράκι και κανένα έυκολο φυτό γιατί με τόσο άσπρο background από το φελιζόλ θα στρεσσάρεται συνέχεια...
|
||||
|
||||
![]()
Είναι αγορασμένος από το κατάστημα Ζωοφιλία - Παγκρατίου, Ιταλική πατέντα, μόνο για ενυδρεία από 10-15 λίτρα. Είναι συνέχεια εν λειτουργία, δεν έχει ρύθμιση - ουσιαστικά είναι ένα μικρό θερμαντικό σώμα χωρίς θερμοστάτη - και έχει σαν αποτέλεσμα να διατηρεί ΜΟΝΟ αυτή τη ποσότητα του νερού, σε μία σχετικά σταθερή θερμοκρασία, με την προυπόθεση ότι ο περιβάλον χώρος δεν έχει πολύ μεγάλες αυξομειώσεις.
Η παρατήρησή μου από την 6μηνη χρήση του, είναι ότι κάνει δουλειά εάν μονώσεις σχετικά το ενυδρείο και μέχρι στιγμής είδα ότι, με θερμοκρασία δωματίου από 17 μέχρι 24 βαθμούς, κρατάει σταθερό το 12λιτρο στους 26-27. Αργότερα με τα μεγάλα κρύα, δεν ξέρω πως θα λειτουργεί πρακτικά, αλλά εδώ είμαστε για να το δούμε... Πάντως, πρέπει να είσαι συνέχεια στη τσίλια με δαύτο... Τώρα, αύριο ή μεθαύριο, θα σουλουπώσω λίγο το ενυδρειάκι (φυτά, χαλίκι) εφού τελικά η μικρή θα μείνει σε αυτό προς το παρόν... Οσο για γαμπρό, σίγουρα δεν βιάζομαι, γιατί έχω ψιλοπήξει λίγο με τις συνεχείς γέννες των γκάππυς (μόλις έβγαλε 54 η μία από τις 3 ψαρουκλάρες μου... ), συν του ότι αποφάσισα να φτειάξω άλλα 2 ενυδρεία 70άρια, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά... (πολύ στριμωξίδι πέφτει στα ψαράκια...) ![]() Ανεβάζω άλλες 3 φωτό της Κλάρας για να φανούν λίγο καλύτερα τα "φτερά" της... (δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι δεν κάνει για... φωτομοντέλο!)
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 21-02-06 στις 00:10 |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεις παντως οτι δεν κραταει σταθερα τη θερμοκρασια,απλα αγορασε εναν 25αρη θερμοστατη(δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβος,γυρω στα 15 ευρω).
δυστυχως κι απο αυτες τις φωτο ειναι δυσκολο να δουμε ακριβως την ουρα της(ανοιγμα,διαιρεση ακτινων)για να καταλαβουμε τον τυπο της.οταν παρεις αρσενικο θα μπορεσεις να βγαλεις καλες φωτο οταν θα τον βλεπει σε διπλανο ενυδρειακι.ειναι λογικο χωρις να βλεπει τον αρσενικο να μην ανοιγει σε full flare την ουρα της ![]() οκ,οποτε τοτε περιμενε λιγο να μεγαλωσουν τα μωρα για να της διαλεξουμε γαμπρο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για φωτό, που θα μου πάει, θα την πετύχω... Πες μου μόνο τι πρέπει ακριβώς να φαίνεται στη φωτογραφία και θα γίνει. Είναι θέμα χρόνου, επιμονής και υπομονής... ![]() ........................................... - Αυτή, κάνει???
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 21-02-06 στις 00:10 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ααχ....αρχιζουμε και γερναμε και ξεχναμε σε ποια ποστς δεν εχουμε απαντησει..... ![]() ![]() γενικα στις θηλυκες χωρις full spread ειναι δυσκολο να καταλαβουμε αν προκειται για veiltails η delta.η δικια σου ειναι 2-ray(δηλαδη οι ακτινες στα πτερυγια σχηματιζουν το Υ,χωριζονται δηλαδη 2 φορες,αλλα για το αν ειναι veiltail η delta δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια....full spread εννοουμε οταν η ουρα ανοιγει οσο περισσοτερο γινεται,οποτε μπορουμε να δουμε το μεγιστο ανοιγμα της σε μοιρες,π.χ. οπως σε αυτη τη φωτο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τι να πω κι εγώ, γέρος άνθρωπος... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληροφοριες | maiktr | Ζωοτόκα | 5 | 03-11-05 12:57 |
ΖΗΤΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 3 | 11-05-05 19:13 |
Πληροφοριες για colisa lalia? | nasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-04-04 19:45 |
Colisa Lalia πληροφοριες για αναπαραγωγή. | newfish | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 16-12-02 18:52 |