|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή εγώ έχω φτιάξει ένα κοντρολερ με arduino για να ελέγχει το ενυδρείο μου, πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω. Οι λειτουργίες που κάνει είναι να ελέγχει θερμοκρασία, ψύξη, τα τρία φίλτρα που έχω, co2, φώτα (ανατολή - δύση, προσομοίωση καταιγίδας) λίπανση, κυκλοφορητες, Ph. Βασικά μπορείς να κάνεις πάρα πολλά αρκεί να βρεις τα αντίστοιχα εξαρτήματα που απαιτούνται. Επειδή σε αυτή τη φάση θέλω να φτιάξω ένα σαμπ για τη φιλτρανση (σιγά σιγά θα πάω σε θαλασσινό), το επόμενο πρότζεκτ που θα προσθέσω, είναι και μία αυτόματη αναπλήρωση. Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω φαντασία να έχεις κι όλα γίνονται
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου πολυ ωραιος ο controller σου , και εγω εχω στο προγραμμα οταν βρω λευτα να παω σε controller βροχης, και σε αυτοματες αλαγες νερου αργοτερα.ανατολη δυση θα φτιαξω και εγω στο καινουργιο ενυδρειο με χρονοδιακοπτες οπου τους εχω,
|
|||
|
|||
![]()
Καλο θα ειναι να σηκωσετε τον κωδικα που εχετε ηδη και δουλευει σωστα.
Ωστε να τον σπασουμε σε κομματια για να μπορει να ζρησιμοποιηθει μεμονωμενα και ο καθενας να τσιμαπει το κομματι που θελει. |
|
||||
|
||||
![]()
οταν φτασω στο σημειο να δουλευει σωστα για εμενα ναι,
αν και αυτο που λες ειναι λιγο δυσκολο. ------------------------- ουτος η αλλος τωρα ειμαι στην φαση που τεσταρω το μηχανιμα , και γενικα ολο και κατι βρισκω και διορθονω ακομα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis.pan : 03-04-16 στις 23:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Arduino Aquarium Controller | nt7561 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 56 | 26-12-16 04:03 |
Arduino Aquarium Controller | aquadominus | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-12-14 20:10 |
arduino controller | ikaria_jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-02-14 16:21 |
dimming controller με Arduino board | aquaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-04-10 07:39 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |