|
|
||||
|
||||
![]()
Ειχαμε αναβάθμιση καλή στην κυκλοφορία παιδιά , μου ήρθε μια jebao dct12000 . Γεμίζει 2 σωληνες φ25 που πετάνε στην πλάτη του ενυδρείου πραγματικά ανεπνευσε το σύστημα !!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεγιες μεγιες!!! καλοριζικος!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα γιατι θεωρεις οτι τα πολλα.λιτρα στημ επιστροφη βοηθανε; εχω και εγω dct8000 που την δουλευω κατω απο την μεση, αλλα σκεφτομαι να την αντιλαταστησω με.μια dct4000 που εχω για αναγκη....μου φαινεται οτι καιμε απλα πολλα βατ με μεγαλες αντλιες επιστροφης.....αν καλυπτεις πχ εσυ τις αναγκες της αντλιας του σκιμερ+οτι αλλα αντλια εχεις στο σαμπ 'η εγω τις αναγκες του ατς, τα εξτρα λιτρα που γυρνανε, δεν μπορω να βρω καποιο πλεονεκτημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι έλεγα και εγω ρε φίλε αλλα με το που την έβαλα , το σκιμμερ αύξησε την απόδοση την πολύ σχεδον τριπλασιάστηκε , ενταξει αυτο δεν θα ειναι για πάντα . Βασικά εβαλα μεγαλη αντλία επιστροφής για να χρησιμοποιείσω τις επιστροφές για κυκλοφορία μέσα στο ενυδρείο.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|